Quantcast

Πρεμιέρα για το κόμμα του Γιώργου Τράγκα: Τα στελέχη «έκπληξη» και τα εγκαίνια των γραφείων

Στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Καραϊσκάκη που στολίστηκε με μπαλόνια που έγραφαν "Ελεύθεροι Άνθρωποι", παρουσίασε και επισήμως το νέο του κόμμα ο Γιώργος Τράγκας, εγκαινιάζοντας τα νέα γραφεία στην οδό Δεληγιώργη, με τις λέξεις Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη και Ανεξαρτησία να ξεχωρίζουν.

 
 

Ο Γιώργος Τράγκας, στην ομιλία του μέσα από τα γραφεία του κόμματος, εμφανώς συγκινημένος, ανέφερε χαρακτηριστικά πώς " Το Κίνημα δεν είναι του Τράγκα. Ο Τράγκας άναψε ένα φυτίλι. Ένα φυτίλι που θα ανάψει δυνατά σε αυτή την χώρα. Μετά τη γενιά τη δική μου πρέπει να υπάρξει οπωσδήποτε ριζική ανανέωση στον πολιτικό κόσμο της χώρας".

Επεσήμανε ότι στόχος είναι να μετατρέψει το κίνημα "Ελεύθεροι Άνθρωποι" σε ένα μεγάλο πολιτικό φορέα, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα "δεν μπορεί να ζει με τρεις πολιτικές οικογένειες και δέκα οικονομικές".

Οι υψηλές θερμοκρασίες που καταγράφηκαν, δεν απέτρεψαν στελέχη, μέλη και φίλους του νέου κόμματος από το να γιορτάσουν όλοι μαζί τα εγκαίνια των κεντρικών πολιτικών γραφείων του κινήματος, ενώ ακολούθησε πάρτι στην πλατεία με μπουφέ και μουσική.

Ανάμεσα στα στελέχη του κόμματος βρίσκονται οι καθηγητές Γεράσιμος Δαναλάκος, Γεώργιος Βάμβουκας, η δικηγόρος Μάγδα Μαργώνη και ο εγγονός του εκδότη της Απογευματινής, Αρθούρος Αντενάτσι-Μπότσης.