Προκόπης Παυλόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το «Αλεξάνδρα» - Τα νεότερα για την υγεία του

Ο Προκόπης Παυλόπουλος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», στο οποίο εισήχθη χθες προληπτικά, καθώς βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Κατά πληροφορίες ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος πήρε εξιτήριο από το ΓΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ και επιστρέφει στην οικία του, μετά το πέρας σειράς προληπτικών εξετάσεων τα αποτελέσματα των οποίων υπήρξαν απολύτως ικανοποιητικά. 

Ο πρώην ΠτΔ υποβλήθηκε σε πλήρη κλινικό-εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο, οι εξετάσεις είναι πολύ καλές και κρίθηκε από τον θεράποντα ιατρό του ότι μπορεί να εξέλθει από το Nοσοκομείο και να παραμείνει στο σπίτι του. «Η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου είναι πολύ καλή» τονίζεται.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου το Σάββατο για την εισαγωγή του

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, «στις 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους».

«Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ» τονίζεται στην ανακοίνωση.