Quantcast

Σκληρή απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην ΟΕΝΓΕ για την έλλειψη αναισθησιολόγων στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας.

Με δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, απάντησε στην Συνδικαλιστική Ένωση των γιατρών του ΕΣΥ την ΟΕΝΓΕ για την απόφαση να σταματήσουν τα τακτικά χειρουργεία στο «Αγλαΐα Κυριακού». Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του έγραψε:

«Σήμερα μιλώντας στο @opentvgr δήλωσα ότι: ''η επιμονή των γιατρών του Αγλαΐα Κυριακού να σταματήσουν τα τακτικά χειρουργεία έχει πολιτικά κίνητρα''.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκα στην αναισθησιολόγο, που κυρίως επιμένει για την απεργία εν μέσω προεκλογικής περιόδου, επισημαίνοντας ότι ήταν η γιατρός που προσπαθούσε να πείσει το Δικαστήριο να αποφυλακίσει τον Κουφοντίνα, όταν αυτός έκανε απεργία πείνας….

Σε αυτή μου την δήλωση η Συνδικαλιστική Ένωση των γιατρών του ΕΣΥ η ΟΕΝΓΕ (Πρόεδρος από το ΚΚΕ, μέλος ο @PGPapanikolaou ) εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση, εναντίον μου: «Η ΟΕΝΓΕ εγκαλεί τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων και το Υπουργείο Υγείας για αδιαφορία, όπως και προσωπικά και τον ίδιο τον Υπουργό, Άδωνι Γεωργιάδη, που αναφερόμενος στους αναισθησιολόγους προχωρά σε κατασυκοφάντηση τους ισχυριζόμενος πως «συνδέονται με τρομοκρατικές οργανώσεις». «Κατασυκοφάντησα» εγώ λοιπόν την κυρία από το Αγλαΐα Κυριακού, διότι την συνέδεσα με τον Κουφοντίνα σύμφωνα τους συναδέλφους της… Η κυρία την οποία «κατασυκοφάντησα» έκανε σήμερα την εξής δήλωση ως απάντηση, σε αυτό για το οποίο την κατηγόρησα: «Εγώ υποστηρίζω τον πολιτικό κρατούμενο, αυτός υποστηρίζει το φασισμό…» Για την επικεφαλής της προσπάθειας να κλείσουν τα χειρουργεία στο Αγλαΐα Κυριακού λοιπόν, ο Κουφοντίνας είναι Πολιτικός κρατούμενος και όχι δολοφόνος τρομοκράτης και άρα κακώς μπήκε Φυλακή….τα συμπεράσματα δικά σας…. Για να καταλάβετε με ποιους έχω να κάνω κάθε μέρα και να μην τσιμπάτε τόσο εύκολα στις αντιδράσεις τους. Προβλήματα έχει πολλά το ΕΣΥ αλλά Εθνικό Σύστημα Υγείας άνευ προβλημάτων δεν υφίσταται. Ιδού και το σχετικό βίντεο με την δική μου και την δική της δήλωση».