Quantcast

Σκυλακάκης: Με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η απόφαση για τον πλειστηριασμό του ακινήτου της Κολοβού

«Καρφιά» εξαπέλυσε προς τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θόδωρος Σκυλακάκης μιλώντας στη Βουλή, σχετικά με τον πλειστηριασμό του σπιτιού της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού.

Μιλώντας στην αρμόδια επιτροπή κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2023 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών έκανε λόγο για υποκρισία της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Έψαξα και το έχω στο κινητό, πότε βγήκε στο προσκήνιο η υπόθεση; Πότε βγήκε σε πλειστηριασμό; 20-3-19. Ποια κυβέρνηση υπήρχε; να μου θυμίσετε που βγήκε σε πλειστηριασμό; Πρώτη κατοικία; Με ποιανού τη νομοθεσία βγήκε;», αναρωτήθηκε αρχικά ο υπουργός και πρόσθεσε: «δεν θα πω να πηγαίνεις στο σπίτι της κυρίας και να λες τι φοβερό πράγμα που συνέβη όταν με δική σου νομοθεσία βγήκε, αλλά η λέξη υποκρισία τριγυρίζει στο μυαλό μου».

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Κολοβού έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό για χρέη σε πιστωτικές κάρτες. Η δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα της για να την απομακρύνουν, καθώς έχασε την πρώτη της κατοικία σε πλειστηριασμό για οφειλές 15.000 ευρώ. H διαδικασία της έξωσης σταμάτησε προσωρινά με τη μεταφορική εταιρία να αποχωρεί από το σημείο, έχοντας αφαιρέσει μόνο μερικά έπιπλα.