Quantcast

ΣΥΡΙΖΑ για δήλωση Βορίδη στο Realfm: Επιβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση τα έχει κάνει μπάχαλο στο Μεταναστευτικό

Με ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει τις δηλώσεις του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκη Βορίδη, στον Realfm και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για την επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως «η παραδοχή ότι η επανασύσταση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής συνιστά ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης στο συγκεκριμένο πεδίο, στην οποία προχώρησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm, προσθέτει ένα ακόμη πολύ σοβαρό πρόβλημα στον Κυρ. Μητσοτάκη».

«Με τη δήλωση αυτή, ο κ. Βορίδης επιβεβαίωσε εκ των έσω αυτό που όλοι γνώριζαν αλλά δεν τολμούσαν να παραδεχτούν: ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έχει κάνει μπάχαλο στο κρίσιμο αυτό ζήτημα», τονίζει η Κουμουνδούρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βορίδης μιλώντας στον Realfm και στον Νίκο Χατζηνικολάου δήλωσε πως «νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο ανασυντάχθηκε η κυβέρνηση αποτελεί και μια έμμεση ομολογία ότι προφανώς ο χειρισμός ως εδώ δεν ήταν αυτός που θέλαμε».