Quantcast

ΣΥΡΙΖΑ: Τι αναφέρουν πηγές του κόμματος για ενδεχόμενο ταξίδι του Κασσελάκη στη Δυτική Όχθη

Το ενδεχόμενο να μεταβεί στα Παλαιστινιακά Εδάφη το αμέσως επόμενο διάστημα μελετά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πηγές του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο κ. Κασσελάκης με αυτή του την κίνηση θέλει να στείλει ένα μήνυμα για την ανάγκη λύσης των δύο κρατών που να συνυπάρχουν ειρηνικά στην περιοχή, ενώ Ισπανία, Ιρλανδία και Νορβηγία προστέθηκαν στη λίστα των κρατών που έχουν αναγνωρίσει το κράτος της Παλαιστίνης.

Στον Πειραιά περιόδευσε την Πέμπτη (23/5) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στο επίκεντρο βρέθηκαν τα ζητήματα της καθημερινότητας και ειδικά η ακρίβεια. 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους με την ακρίβεια και οι καταστηματάρχες επαγγελματίες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της περιοδείας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά. Ο κ. Κασσελάκης συνομίλησε με δεκάδες πολίτες ενώ είχε ολιγόλεπτη συνομιλία και με τον πρόεδρο της εθνικής συνομοσπονδίας εμπορίου κ. Καπράλο. Στο επίκεντρο βρέθηκε η ανάγκη μείωσης της φορολογίας με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει για την πρόταση του κόμματός του για μειώσεις στη φορολογία για φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις με κέρδη έως 200.000€.

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης συνάντησε σε καφέ της πόλης των δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Συνομίλησαν για αρκετή ώρα, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αναφορά στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματός του και να δηλώνει υπερήφανος για τους υποψηφίους.