Quantcast

Τηλεδιάσκεψη Βαρβιτσιώτη με τους Έλληνες βουλευτές-μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης

«Ο διάλογος είναι πάντα δημιουργικός. Ανταλλάξαμε ιδέες και σκέψεις που μπορούν να οδηγήσουν σε μία επιτυχημένη Προεδρία» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μετά την τηλεδιάσκεψη που είχε με Έλληνες βουλευτές-μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης.

«Είχα τη χαρά να παρουσιάσω μέσω τηλεδιάσκεψης στους Έλληνες βουλευτές-μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας. Ο διάλογος είναι πάντα δημιουργικός. Ανταλλάξαμε ιδέες και σκέψεις που μπορούν να οδηγήσουν σε μία επιτυχημένη Προεδρία» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Την Παρασκευή στις 11 το πρωί, ο κ. Βαρβιτσιώτης θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Παρακολούθησης των Αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, κατά την οποία θα ενημερώσει τα μέλη της για τις προτεραιότητες της ελληνικής προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης.