Quantcast

Χρυσοχοΐδης σε Ραγκούση: Φίλε Γιάννη σκέψου καλά ποια σημαία κρατάς

Απάντηση στις προσωπικές επιθέσεις που δέχεται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως από τον πρώην συνοδοιπόρο του Γιάννη Ραγκούση ο οποίος τον κατηγορεί ότι το νομοσχέδιο για τις πορείες έρχεται σε σύγκρουση με το πολιτικό του παρελθόν έδωσε ο Υπουργός Προστασίας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης καλώντας τον κ. Ραγκούση να αναλογιστεί ποια σημαία κρατά.

“Μου είπε ο φίλος μου Γιάννης Ραγκούσης ότι τάχα κάθομαι με ανθρώπους που καταστρέφουν τη χώρα. Φίλε Γιάννη εσύ σκέψου ποια σημαία κρατάς σήμερα. Σκέψου καλά ποιος καταστρέφει σήμερα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γέννησε κληρονομιά καταστροφικής πόλωσης και το κόμμα που είσαι την έχει και σήμερα. Εχθροπάθεια και πόλωση φίλε Γιάννη. Χτυπά το κεκτημένο της μεταπολίτευσης. Τα μεγάλα μαζικά κόμματα πρέπει να εξισορροπούν τις εθνικολαϊκιστικές τάσεις. Αυτή ήταν η μεταπολίτευση. Το κεκτημένο αυτό πολέμησε και πολεμά ο ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ σε αυτό το πολύτιμο κεκτημένο παραμένω αμετακίνητος. Ήταν και είναι η πυξίδα της πολιτικής μου στάσης. Είμαι περήφανος για το νομοσχέδιο. Για να γυρίσουμε σελίδα. Χαίρομαι Γιάννη που η χώρα επιτέλους αναπνέει σήμερα έξω από ένα τοξικό φωνακλάδικο κύμα” είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε υπερασπιστεί το νομοσχέδιο χαιρετίζοντας την εποικοδομητική στάση του Κινήματος Αλλαγής. Σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέθεσε το δίμηνο Μαϊου-Ιουνίου 2020 διεξήχθησαν  119 υπαίθριες συγκεντρώσεις. Περίπου δύο την ημέρα. Το 87% είχαν λιγότερους από 500 συμμετέχοντες. Οι μισές είχαν λιγότερους από 50. Σχεδόν σε όλες, στις 112 από τις 119 το οδόστρωμα κατελήφθη, η κυκλοφορία διακόπηκε.