Quantcast

Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8: Επικοινωνιακή ανοησία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε την ιστορία της «μικρής Μαρίας» στον Έβρο

Ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8 επεσήμανε πως «η πραγματικότητα είναι ότι οι συνταξιούχοι έχουν δει το εισόδημά τους λόγω της ακρίβειας να συμπιέζεται δραματικά».

«Υπάρχει ένα δημοσίευμα του Spiegel το οποίο έχει ανακληθεί, με βάση αυτό το δημοσίευμα και άλλα δημοσιεύματα υπήρξαν ερωτήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκατοντάδες φορές έχω χρησιμοποιήσει σαν υλικό τεκμηρίωσης η Realnews γράφει αυτό, ο κ. Δελλατόλας ανέφερε αυτό, τι γίνεται με βάση αυτό; Αν δεν είναι αληθές, που δεν μου έχει συμβεί, ζητάς εξηγήσεις. Είναι υποχρέωση του υπουργείου Μετανάστευσης να έχει εικόνα ποιος είναι μέσα, πάνω και έξω από τα σύνορα της χώρας. Οι Μυστικές Υπηρεσίες πρέπει να είναι αποτελεσματικές για να γνωρίζουν ποιοι μπορούν να παίξουν παιχνίδια στα σύνορά μας, ποιοι είναι έμποροι ανθρώπινου πόνου… Όλο αυτό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οργάνωσε αυτή την ιστορία, είναι μια επικοινωνιακή ανοησία. Πού απευθύνονται δηλαδή;» σχολίασε σχετικά με τις αποκαλύψεις για την «μικρή Μαρία» στον Έβρο.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί κακό στη δημόσια εικόνα της χώρας, και δεν δημιουργεί κακό να μην ξέρουμε τι γίνεται στα σύνορά μας; Ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει;» πρόσθεσε ο κ. Ζαχαριάδης.

Για τον κ. Καλογρίτσα και τον κ. Παππά ανέφερε ότι «ήμουν απολύτως προετοιμασμένος και εγώ και το κόμμα μου, πολιτικά και ψυχολογικά ότι λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές τα σκοτεινά κέντρα της ΝΔ με σκοτεινό και χυδαίο τρόπο θα επιδιώξουν την κατασυκοφάντηση του κόμματός μας. Μία μόνο φράση: φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Η ΝΔ που χρωστάει στις τράπεζες 400 εκατομμύρια ευρώ και κάνει πλουσιοπάροχα εκλογές – δείτε πώς κάνουν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκλογές και πώς τα στελέχη της ΝΔ- και κουνάνε το δάχτυλο. Όσον αφορά στο νομικό σκέλος, ο κ. Παππάς κατέθεσε ήδη μήνυση».