Quantcast

Μικρές ιστορίες, μεγάλα τραγούδια

Η διαδρομή της Σωτηρίας Μπέλλου ξαναζωντανεύει μέσα από τη φωνή της Χριστίνας Μαξούρη στη μουσική παράσταση “Τα τραγουδια της Σωτηρίας”, που επιστρέφει.

“Περιπλανώμενη ζωή”, “Δε λες κουβέντα”, “Σαν απόκληρος γυρίζω”, “Είπα να σβήσω τα παλιά”, “Αντιλαλούνε τα βουνά”, “Μη μου ξαναφύγεις πια”, “Μ’αεροπλάνα και βαπόρια”.

«Τα τραγούδια της Σωτηρίας», μία από τις πιο δημοφιλείς παραστάσεις των τελευταίων ετών, η οποία ξεκίνησε τη διαδρομή της στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών το 2021, επιστρέφει για ακόμα μία φορά.

Από τις 7 Μαρτίου και κάθε Πέμπτη στις 21.00, στο “ΠΛΥΦΑ”, η Χριστίνα Μαξούρη και τέσσερις εξαιρετικοί λαϊκοί μουσικοί, στήνουν και πάλι το πάλκο τους και μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι στη ζωή και τα τραγούδια της Σωτηρίας Μπέλλου.

Η ηθοποιός, από τις αξιοσημείωτες φωνές της νεότερης γενιάς, έχει στο ενεργητικό της επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις, συναυλίες, προσωπικά άλμπουμ και συμμετοχές σε άλμπουμ τρίτων. Στη σκηνή, μαζί με τα τραγούδια, αφηγείται μικρές ιστορίες και σύντομα περιστατικά από τη ζωή της αξεπέραστης ερμηνεύτριας, μέσα από λόγια της ίδιας της Μπέλλου, αλλά και ανθρώπων που τη γνώρισαν. Η ίδια η Χριστίνα Μαξούρη έκανε την έρευνα για την παράσταση, μαζί με τον Δημήτρη Χαλιώτη, ενώ συνυπογράφουν την καλλιτεχνική επιμέλεια.

“Τα τραγούδια της Σωτηρίας” θα παρουσιάζονται έως τις 25 Απριλίου.