Quantcast

To 2024 είναι έτος Ευρωεκλογών. Οι ακροατές του realfm97.8 ρωτούν για τη δράση και το ρόλο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στα μεγάλα ζητήματα της εποχής και της καθημερινότητας. Tο realeurope απαντά!

Μέρα25: Το μήνυμα των υποψήφιων ευρωβουλευτών Κριτσωτάκη, Λαπαβίτσα και Γιαννουλάκη

Στις Ευρωεκλογές του Ιούνη, το Μέρα25 παίρνει θέση στηρίζοντας όλους όσους πιστεύουν στη δικαιοσύνη, την ισότητα και αγωνίζονται για τα δημόσια αγαθά, επιμένοντας όπως τόνισαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Μιχάλης Κριτσωτάκης, Κώστας Λαπαβίτσας και Αθηνά Γιαννουλάκη πως, υπάρχουν λύσεις και εφικτές απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα.

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το Μέρα25 Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά, κάλεσαν τους πολίτες, να βρεθούν μπροστά στην κάλπη, κατά τη διάρκεια συνάντησης συζήτησης, με τους φίλους της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, απόψε, στο Ιστορικό Καφέ ΚΗΠΟΣ στα Χανιά.

Το μήνυμα που επικοινωνήθηκε, είναι ότι, από πλευράς όλων όσων συμπορεύονται με το Μέρα25 υπάρχει στήριξη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, την ίδια ώρα που δεν υπάρχει καμία προσδοκία από την Ε.Ε την οποία διέπει αντιδημοκρατική και αυταρχική θεώρηση των καταστάσεων και δεν αντιδρά σε όσους θεωρούν τον πόλεμο μονόδρομο και τις ζωές των ανθρώπων αναλώσιμες μπροστά στα κέρδη.