Quantcast

Μπαλαντέρ ο Ρομαό στα πλάνα Χάσι για το Βελιγράδι

Τα σχέδια του τεχνικού του Ολυμπιακού, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης  με την Παρτιζάν, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, την Τρίτη.
Oι κύριες επιλογές που έχει στο μυαλό του ο Μπέσνικ Χάσι είναι δεδομένες, ενόψει της πρώτης αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Τρίτης, στο Βελιγράδι:

Ο Καπίνο στα γκολπόστ, Ρέτσος, Βούκοβιτς και Κούτρης στην άμυνα, ο Οφόε στα χαφ, ο Φορτούνης μπροστά, ο Πάρντο δεξί εξτρέμ, ο Μάριν αριστερό και ο Μπεν στην κορυφή.

Τι άλλο σκέφτεται; Με δεδομένο ότι ο Βούκοβιτς δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του, ο τεχνικός του Ολυμπακού, έχει κατά νου να γυρίσει στα σέντερ μπακ τον Ρομαό και να βάλει τον Σιώπη δίπλα στον Οφόε.

Όμως σ΄αυτή την περίπτωση είναι προφανές ότι θα χάσει η ενδεκάδα του Ολυμπιακού σε ύψος και επειδή ο Χάσι υπολογίζει πολύ τα «στημένα» (φάουλ ή κόρνερ) των Σέρβων το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξει αμυντικός χαφ ο Ρομαό (και όχι στόπερ) δίπλα στον Οφόε ...

ΠΗΓΗ: filathlos.gr