Quantcast

Ενισχυμένα χαρακτηριστικά - Βελτιστοποιημένη διαχείριση

Το πιο εξελιγμένο Microsoft Office 2019 με Windows 10.

Το ταξίδι των επιχειρήσεων προς την τεχνολογία συνεχίζεται, και τo Office 2019 αποτελεί την πιο προηγμένη έκδοση λογισμικού της Microsoft, έτσι ώστε οι εταιρικοί οργανισμοί να φτάσουν με ασφάλεια στον προορισμό τους διατηρώντας και αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους.

Απλοποιημένη Παραγωγικότητα και Ευελιξία

Το Office 2019 συνδυάζει τα πιο εξελιγμένα χαρακτηριστικά με τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών διαχείρισης. Ειδικότερα στις εκδόσεις που έχουν διαμορφωθεί για το περιβάλλον των Windows 10, του πιο γρήγορου, ασφαλούς και αξιόπιστου σύγχρονου λειτουργικού συστήματος, το Οffice 2019 διευκολύνει τους χρήστες του ώστε να δημιουργούν παρουσιάσεις, αναφορές και whitepapers, με βελτιωμένα εργαλεία και δυνατότητες.

Οι λειτουργίες μορφοποίησης, ζουμ, και τρισδιάστατης απεικόνισης προσφέρουν πρόσθετη δυναμική στις παρουσιάσεις, καθιστώντας τις περισσότερο ενδιαφέρουσες και τεχνικά άρτιες. Η δημιουργικότητα απογειώνεται με την επιλογή της «κινηματογραφικού» τύπου κίνησης που σχεδιάζεται με άνεση, ακόμα και σε αντικείμενα 3D, για μια πλουσιότερη, συναρπαστική εμπειρία.

Η νέα έκδοση του Office 2019 λύνει τα χέρια στους χρήστες του παρέχοντάς τους την ευελιξία να μετακινούν αντικείμενα και διαφάνειες με απαλή χρήση γραφίδας, ενώ τα νέου τύπου σχεδιαγράμματα έχουν εμπλουτιστεί με δυνατότητες αναγνώρισης τάσεων και άντλησης των πληροφοριών που επιθυμείτε από τα δεδομένα σας. Επίσης, όσοι επιθυμούν μπορούν να εισάγουν αρμονικά χάρτες μέσα σε έγγραφα Word, PowerPoint και Outlook, μεταμορφώνοντας τα απλά γεωγραφικά δεδομένα σε οπτικοποιήσεις 2D υψηλής πιστότητας.

Εστιάζοντας στη Συγκέντρωση και την Ασφάλεια

Σε οποιονδήποτε εργασιακό χώρο και αν βρίσκονται, όσοι χρησιμοποιούν το Office 2019 με Windows 10 στην καθημερινότητά τους, διαπιστώνουν την ευκολία που τους παρέχει έτσι ώστε να συγκεντρώνονται καλύτερα και να απλοποιούν τη δουλειά τους. Η δυνατότητα επιλογής Μαύρου Θέματος στο φόντο ξεκουράζει τα μάτια κατά την πολύωρη επεξεργασία εγγράφων Word, Excel, PowerPoint, Outlook και OneNote.

Παράλληλα, αξιοποιούνται όλες οι παραγωγικές δυνατότητες της Business Intelligence (ΒΙ) με προηγμένη ενσωμάτωση της cloud-based υπηρεσίας Power BI. Σχεδιασμένο για να ενισχύει τη συνεργασία, το Power BI σας βοηθάει να δημοσιεύετε απευθείας δεδομένα σας από έγγραφα Excel, αλλά και να δημιουργείτε διαδραστικές αναφορές και dashboards που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών αναγκών.

Την ίδια στιγμή, η λειτουργία @mentions σας προσφέρει ένα επιπλέον εργαλείο για να διαχειρίζεστε τα emails και τις επαφές σας με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, έτσι ώστε να εστιάζετε στις πιο σημαντικές σας υποχρεώσεις κάθε μέρα. Όλο αυτό το πλούσιο «μενού» διανθίζεται επιπλέον με νέα εργαλεία μάθησης, ηχητικών περιγραφών, και μετατροπής κειμένου σε ομιλία (text-to-speech).

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι στην τρέχουσα έκδοση του Office 2019 έχει δοθεί πρόσθετο βάρος στο ζήτημα της ασφάλειας, με νέες βελτιώσεις ως προς την προσβασιμότητα, αλλά και με την προσθήκη της Προστασίας Πληροφοριών των Windows για εφαρμογές.

Εύκολη Αγορά, Άμεση Εγκατάσταση

Το Office 2019 διατίθεται για άμεση αγορά μέσω άδειας χρήσης της Microsoft, η οποία επιτρέπει στους διαχειριστές των εταιρικών συστημάτων να το κατεβάζουν και να το εγκαθιστούν εύκολα και γρήγορα για λογαριασμό των χρηστών του δικτύου τους, αξιοποιώντας την τελευταία τεχνολογία εγκατάστασης Click-to-Run.

Ειδικότερα για τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, που απασχολούν από 1-10 εργαζόμενους, η Microsoft προτείνει να επιλέξουν ανάμεσα στο Office 2019 Home & Business και το νέο Microsoft 365 Standard για Επιχειρήσεις.

Οι βασικές διαφοροποιήσεις ανάμεσα στα δύο προγράμματα είναι:

  1. Tο Οffice 2019 Home & Business είναι συνδρομητικό, ενώ το Microsoft 365 αγοράζεται εφάπαξ.

  2. Το Office 2019 Η & Β χρησιμοποιείται σε 1 (μία) συσκευή, ενώ το Microsoft 365 μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και σε 5 (πέντε) συσκευές.

  3. Το Office 2019 H & B δεν περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο, ενώ το Microsoft 365 περιλαμβάνει 1ΤΒ αποθηκευτικό χώρο στο cloud με το One Drive.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τους επίσημους διανομείς προϊόντων Microsoft στην Ελλάδα: Enet Solutions - Logicom, Info Quest Technologies, Oktabit