Quantcast

Lenovo ThinkPad X1 Carbon: Προχωρήστε, εκφραστείτε και ενισχύστε την παραγωγικότητά σας

Εξαιρετικά ελαφρύ. Απίστευτα ισχυρό.

Με την εκπληκτική, νέα εμφάνισή του, το Lenovo ThinkPad X1 Carbon με Windows 10 Pro συνδυάζει κομψό σχεδιασμό, απρόσκοπτη ταχύτητα απόδοσης και εντυπωσιακή ανθεκτικότητα βασισμένη στο ανθρακόνημα και τον προστατευτικό σκελετό από κράμα μαγνησίου.   

Το καλύτερο; Ζυγίζει μόλις 1,13 κιλά και έχει πάχος 15,95 χιλ!

Μπαταρία που διασφαλίζει την ηρεμία σας.

Χάρη στην παγκόσμια επιλογή συνδεσιμότητας LTE-A, τη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 19,3 ώρες και την τεχνολογία ταχείας φόρτισης RapidCharge, σας προσφέρει τη δυνατότητα να συνεχίζετε την εργασία σας όπου και αν βρεθείτε. Ακόμα και αν η μπαταρία σας εξαντληθεί, η προηγμένη τεχνολογία ταχείας φόρτισης «γεμίζει» τη μπαταρία κατά 80% μέσα σε μόλις 60 λεπτά. Γι’ αυτό ένα μεσημεριανό διάλειμμα μίας ώρας είναι απλά αρκετό για να ξεκινήσετε πάλι τη δουλειά σας, χωρίς κανένα άγχος.

Ήχος που απογειώνει τις βιντεοκλήσεις σας.

Αν έχετε κάποιο skype call και δεν θέλετε να είστε μπροστά στο Laptop σας, το ThinkPad X1 Carbon με Windows 10 Pro σάς διευκολύνει να δίνετε φωνητικές εντολές ακόμα και από 4 μέτρα απόσταση.  Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα μακρινού πεδίου 360ο εξασφαλίζουν τέλεια ποιότητα ήχου, εξασφαλίζοντας ότι η φωνή σας μεταφέρεται άψογα εκεί που πρέπει.

Προστασία για την εικόνα και τα δεδομένα σας.

Το νέο ThinkShutter του Lenovo ThinkPad X1 Carbon με Windows 10 Pro σάς βοηθά να ξεπεράστε κάθε ανησυχία σχετικά με την παρακολούθηση ή την απροσδόκητη ενεργοποίηση της κάμερας web  Αυτό το ενσωματωμένο συρόμενο κάλυμμα διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών δεδομένων και σας προσφέρει πλήρη προστασία, είτε όταν χρησιμοποιείτε την μπροστινή κάμερα, είτε όταν επιλέγετε την κάμερα HD.

 Αντοχή, ακόμα και στις πιο δύσκολες εργασίες σας.

Το ΤhinkPad X1 Carbon με Windows 10 Pro έχει δοκιμαστεί βάσει 12 προδιαγραφών στρατιωτικού επιπέδου και με πάνω από 200 ποιοτικούς ελέγχους, ώστε να διασφαλίσουμε ότι λειτουργεί σε ακραίες συνθήκες. Μόνο έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι ο φορητός υπολογιστής σας θα είναι ικανός να αντεπεξέλθει σε ό,τι κι αν του συμβεί. Επιπλέον, χάρη στο ενισχυμένο πλαίσιο με τέσσερις στρώσεις ανθρακονημάτων και τον προστατευτικό σκελετό roll-cage από κράμα μαγνησίου για πρόσθετη δύναμη, γνωρίζετε ότι η αξιοπιστία είναι συνυφασμένη με τα ονόματα Lenovo, ΤhinkPad X1 Carbon και Windows 10 Pro.

Μεγιστοποιήστε την υπεροχή σας, με το MicrosoftOffice.

Το ΤhinkPad X1 Carbon διατίθεται με τα Windows 10 Pro, εξασφαλίζοντας μια ομαλή και ευέλικτη εμπειρία χρήσης υπολογιστή. Οι επαγγελματίες που επιλέγουν ένα laptop σαν το ThinkPad X1 Carbon μπορούν να εργάζονται δημιουργικά αξιοποιώντας το πλήθος των εύχρηστων εργαλείων που τους προσφέρει το προαιρετικό Microsoft Office, το No1 εργαλείο παραγωγικότητας για την καθημερινή εργασία.