Quantcast

Ο Δεκάλογος της Dell για τον νέο Windows Server 2019

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η Dell συνεργάζεται στενά με τη Microsoft για την εξέλιξη και κυκλοφορία νέων προϊόντων που προσφέρουν άμεση πρόσβαση σε προηγμένες τεχνολογίες και σύγχρονες στρατηγικές. 

Οι καινοτομίες της Dell σε τομείς όπως οι software-defined υποδομές, το storage, η δικτύωση και οι πλατφόρμες διαχείρισης συστημάτων βοηθούν τους πελάτες της να μεγιστοποιούν τα οφέλη από τη χρήση ενός υπερ-εξελιγμένου διακομιστή, όπως ο Windows Server 2019.

Μια από τις κρίσιμες πτυχές της επιτυχούς ανάπτυξης του Windows Server 2019 είναι να επιλέξετε τον σωστό συνεργάτη έτσι ώστε όλες οι απαιτούμενες εργασίες εγκατάστασης, λειτουργίας και διαχείρισης να επιτελούνται με μέγιστη αποτελεσματικότητα. Η Dell μπορεί να υπερηφανεύεται για την κορυφαία θέση που διατηρεί στον συγκεκριμένο τομέα.

Υπάρχουν 10 βασικοί λόγοι για να επιλέξετε την Dellγια την υλοποίηση του WindowsServer 2019:  

1. Το πιο σύγχρονο περιβάλλον datacenterΟι επιχειρήσεις μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις για ένα πραγματικά εξυπηρετικό μοντέλο ΙΤ που ευνοεί τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Όλα ξεκινούν από τους servers!

2. Εξελιγμένα χαρακτηριστικά υπεροχής – Φημισμένα για την αντοχή και την αξιοπιστία τους, τα προϊόντα της Dell περιλαμβάνουν προηγμένες λειτουργίες που έχουν ενσωματωθεί στο εξειδικευμένο χαρτοφυλάκιο διακομιστών PowerEdge.

3. Ευέλικτο και οικονομικά αποδοτικό storageΗ Dell προσφέρει τις ευρύτερες και πιο σύγχρονες επιλογές αξιοποίησης των νέων δυνατοτήτων των Windows Servers 2019.

4. Απλοποιημένη δικτύωση – Το χαρτοφυλάκιο διακομιστών Dell PowerEdge υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, βασισμένων στις πιο πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της δικτύωσης. 

5. Ενσωματωμένη διαχείριση συστημάτων- Η Dell προσφέρει μια πλήρη σουίτα υποστήριξης διαχειρισιμότητας για πλατφόρμες του Microsoft System Center, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους των αδειών, την αυτοματοποίηση των λειτουργιών και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων και τις πολυπλοκότητας.    

6. Οι πιο σύγχρονες εφαρμογές – Οι διακομιστές του χαρτοφυλακίου Dell PowerEdge είναι ειδικά σχεδιασμένοι για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και τη διαρκή προσαρμογή των εφαρμογών στις σύγχρονες απαιτήσεις.   

7. Ολοκληρωμένες επιλογές Virtualizationκαι CloudΗ επένδυση στους διακομιστές Dell PowerEdge παρέχει μεγιστοποιημένα οφέλη και αναβαθμισμένη λειτουργικότητα για επιλογές virtualization και cloud.

8. Θωρακισμένη ασφάλεια -  Ο Windows Server 2019 εξασφαλίζει νέα επίπεδα προστασίας, συμμετέχοντας ενεργά στις «άμυνες» των συστημάτων σας, σε συνδυασμό με τις κορυφαίες ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας Dell PowerEdge.  

9.Πλήρης αξιοποίηση της πλατφόρμας Intel – Οι διακομιστές Dell PowerEdge αξιοποιούν την πιο εξελιγμένη οικογένεια επεξεργαστών Intel® Xeon® Scalable, ενισχύοντας την απόδοση και αποτελεσματικότητα των συστημάτων ΙΤ.

10. Η συνεργασία των Dellκαι MicrosoftΧάρη στη μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τη Microsoft, η Dell μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της μοναδικά οφέλη από τη χρήση Windows Server 2019, προσαρμόζοντας τα data centers τους στις αυξημένες απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.  

Ο Microsoft Windows Server 2019 έχει σχεδιαστεί με αποκλειστικό γνώμονα τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και την παροχή ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Με μια επίσκεψη στο www.dell.com/p/enterprise-products?c=gr&l=el&s=pad&~ck=mn θα αποκτήσετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς oDell PowerEdge ServerT430 και το DellPowerΕdgeRackR430  μπορούν να βοηθήσουν τις εταιρείες να μεγιστοποιήσουν τις δυνατότητες και τα οφέλη τους.