Quantcast

Τηλεοράσεις Sony: Επιλέγοντας τις καλύτερες

Είναι αρκετά σύνηθες όταν κάποιος επιλέγει προϊόντα τεχνολογίας -και όχι μόνο- να προτιμά αυτά εταιρειών που εμπιστεύεται και εκτιμά. 

Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό: η εμπιστοσύνη σε ένα brand άλλωστε αποτελεί βασικό παράγοντα κατά την έρευνα αγοράς. Με τη Sony να είναι διαχρονικά ένας από τους πλέον εμβληματικούς κατασκευαστές στον χώρο των τηλεοράσεων, είναι απολύτως φυσιολογικό πολλοί να εξετάζουν τις δικές της προτάσεις πριν από αυτές οποιασδήποτε άλλης εταιρείας. Ποιες είναι οι καλύτερες τηλεοράσεις Sony όμως που κυκλοφορούν στην αγορά; Έλα να τις δούμε αναλυτικά…

Sony Bravia KDL32WD755 LED 32” FullHD

Μία από τις πιο προσιτές οικονομικά λύσεις της αγοράς, η Sony KDL32WD755 είναι μία αξιόπιστη και αξιόλογη πρόταση για εκείνους που αναζητούν μία ποιοτική Full HD μικρού μεγέθους. Στις 32 ίντσες, υιοθετεί συμπαγή και μοντέρνο σχεδιασμό που της επιτρέπει να χωρά παντού. Ενσωματώνει τεχνολογία MotionFlow XR 200 Hz και σε συνδυασμό με το σύστημα X-Reality PRO χαρίζει εικόνες καθαρές, διαυγείς και με μηδενικό θόλωμα. Οι λειτουργίες PVR και USB player θα σου επιτρέψουν να παίξεις εύκολα περιεχόμενο από εξωτερικές μονάδες δίσκου και να γράψεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει ενώ την ίδια στιγμή το ειδικό πλήκτρο Netflix θα ανοίξει την αντίστοιχη εφαρμογή στη στιγμή!

Sony KD85XH9505 Full Array 85” 4K Ultra HD

Απόλαυσε κινηματογραφική ποιότητα, άκρως ρεαλιστικά χρώματα και πεντακάθαρες εικόνες που κόβουν την ανάσα με τη Full Array LED KD85XH9505 της Sony. Στις 85 ίντσες για premium καταστάσεις, έρχεται με οθόνη TRILUMINOS, 4K ανάλυση και Object-based HDR remaster που αναλύει το χρώμα κάθε αντικειμένου ξεχωριστά, ενισχύοντας την αντίθεση και προσδίδοντας βάθος στην εικόνα. Η συγκεκριμένη Android TV είναι στις 85 ίντσες και άρα σε θέση να σου χαρίσει εκπληκτικές εμπειρίες θέασης ό,τι κι αν επιλέξεις να προβάλλεις -σειρές, ταινίες, video games. Η τεχνολογία Sound-from-Picture Reality ενισχύει την εικόνα με συναρπαστικό ήχο ενώ τα Dolby Digital και Dolby Vision αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα.

Sony KD85XH8096 LED 85” 4K Ultra HD

Εξαιρετική περίπτωση για εκείνους που αναζητούν το κάτι παραπάνω τόσο σε επίπεδο μεγέθους, όσο και από πλευράς τεχνολογίας, η KD85XH8096 έρχεται και προσφέρει κορυφαίες εμπειρίες θέασης σε 4K ανάλυση. Στις 85 ίντσες, η Android TV της Sony ενσωματώνει επεξεργαστή 4K HDR Processor X1 και τεχνολογίες 4K X-Reality PRO, MotionFlow XR 400 Hz και Dolby Vision καθώς επίσης και το λογισμικό αυτόματης βαθμονόμησης CalMAN της Portrait Displays, επιτυγχάνοντας έτσι ασύγκριτη ποιότητα εικόνας. Απόλαυσε HDR περιεχόμενο πλαισιωμένο από κρυστάλλινο ήχο χάρη στο ηχείο X-Balanced και την τεχνολογία Dolby Atmos και απόκτησε άμεση πρόσβαση στο Netflix με το πάτημα του ειδικού κουμπιού στο τηλεχειριστήριο.

Sony Master KD55AG9 OLED 55” 4K Ultra HD

Οι τηλεοράσεις OLED αποτελούν την επιλογή όλων όσοι αναζητούν κορυφαία χρώματα και εικόνες με σπουδαία αντίθεση και η KD55AG9 δεν απογοητεύει. Στις 55 ίντσες, το 4Κ μοντέλο της Sony έρχεται με τεχνολογία MotionFlow XR 100 Hz και HDR10, προσφέροντας σπουδαία πιστότητα χρωμάτων και καθαρότητα εικόνας. Σε αυτό συνεισφέρουν βέβαια το Pixel Contrast Booster και ο επεξεργαστής X1 Ultimate. Παράλληλα, τα Sound-from-Picture Reality και Acoustic Surface Audio+ αλλάζουν επίπεδο στον ήχο, δημιουργώντας την τέλεια ατμόσφαιρα στο σαλόνι σου. Η βαθμονομημένη λειτουργία Netflix, η οθόνη TRILUMINOS και η πλατφόρμα Android TV με φωνητικό έλεγχο κλείνουν το πακέτο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Sony KD49XH8096 LED 49” 4K Ultra HD

Ολοζώντανα χρώματα σε φυσικούς πάντα τόνους, κορυφαία αντίθεση για ευδιάκριτες λεπτομέρειες σε κάθε σκηνή, πολυδιάστατος ήχος και ανάλυση 4K για να ψυχαγωγία χωρίς όρια. Κάπως έτσι περιγράφεται με μία πρόταση η KD49XH8096 της Sony, μία Ultra HD τηλεόραση στις 49 ίντσες. Ο επεξεργαστής 4K HDR Processor X1 χαρίζει σπουδαία εικόνα, ενώ η οθόνη TRILUMINOS αποδίδει τα χρώματα όπως αυτά είναι στην πραγματικότητα. Οι τεχνολογίες αιχμής Dolby Digital, Dolby Atmos και MotionFlow XR 400 Hz ενισχύουν ακόμα περισσότερο την όλη εμπειρία, ενώ τα υπόλοιπα έξυπνα χαρακτηριστικά (βλ. Wi-Fi, υποστήριξη Google Home, Apple AirPlay και HomeKit, λειτουργικό Android, πλήκτρο Netflix) κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη.

Sony 65X7055 LED 65” 4K Ultra HD

Η 65X7055 είναι μία από τις πλέον έξυπνες προτάσεις της Sony. Έξυπνη καθ’ ότι πρόκειται για smart TV με όλες τις συναφείς λειτουργίες που θα σου επιτρέψουν να αναπαράγεις εύκολα περιεχόμενο είτε από άλλες συσκευές, είτε από το διαδίκτυο, έξυπνη καθώς συν τοις άλλοις συνδυάζει εντυπωσιακές τεχνολογίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή. Ενσωματώνει 4K X-Reality PRO αναβαθμίζοντας κάθε εικόνα σε ανάλυση Ultra HD και MotionFlow XR 200 Hz για καθαρή και στρωτή κίνηση χωρίς θόλωση. Η οθόνη TRILUMINOS είναι υπεύθυνη για τα πιο ζωντανά χρώματα που μπήκαν ποτέ στο σαλόνι σου ενώ την ίδια στιγμή το ClearAudio+ φτιάχνει ατμόσφαιρα για να απολαύσεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο όπως του αξίζει.

Sony Master KD85ZG9 Full Array 85” 8K Ultra HD

Μία από τις καλύτερες προτάσεις της αγοράς ανεξαρτήτως κατασκευαστή, η KD85ZG9 περνά την εικόνα σε άλλο επίπεδο. Η ανάλυση 8K είναι ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει η τεχνολογία αυτή τη στιγμή καθώς εγγυάται εικόνες εκπληκτικής λεπτομέρειας. Το Full Array LED πάνελ με τα ανεξάρτητα φωτιζόμενα -και περισσότερα- pixels προσφέρει εικόνες μοναδικής αντίθεσης, ενώ την ίδια στιγμή ο επεξεργαστής X1 Ultimate χαρίζει καθηλωτικές εμπειρίες θέασης με βάθος, υφή και χρώματα άνευ προηγουμένου. Χάρη στο 8K X-tended Dynamic Range PRO οι λεπτομέρειες γίνονται ξεκάθαρες ακόμα και στις σκοτεινές σκηνές, ενώ η τεχνολογία Sound-from-Picture Reality ενισχύει ακόμα περισσότερο την οπτικοακουστική απόδοση.

Sony 55XH9505 Full Array 55” 4K Ultra HD

Χρώματα παντού! Με την 55XH9505 της Sony θα απολαύσεις υπέροχες εικόνες σε 4K ανάλυση στις 55 ίντσες, σε ένα μοντέλο που θα αναβαθμίσει μια για πάντα κάθε εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας σου. Το Full Array LED πάνελ χαρίζει μοναδικές εικόνες χωρίς θολώματα. Την ίδια στιγμή η τεχνολογία Object-based HDR remaster αναλύει το χρώμα κάθε αντικειμένου, προσαρμόζοντας την αντίθεση των χρωμάτων για ακόμα πιο ρεαλιστικές εικόνες. Ο συνδυασμός επεξεργαστή X1 και οθόνης TRILUMINOS χαρίζει αναπαραγωγή ακόμα πιο ευρείας γκάμας χρωμάτων ενώ τέλος, το Acoustic Multi-Audio με τα δύο tweeters στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, εγγυάται ήχο που συμβαδίζει με τη δράση.

Sony KD43XH8096 LED 43” 4K Ultra HD

Μία value for money πρόταση, η KD43XH8096 συνδυάζει τη 4K ανάλυση με την προσιτή τιμή και το… λογικό μέγεθος. Στις 43 ίντσες, βλέπεις, το συγκεκριμένο μοντέλο χωρά στους περισσότερους χώρους, αποτελώντας έτσι μία λύση μπαλαντέρ για κάθε δωμάτιο. Μέσα της κρύβει επεξεργαστή HDR Processor X1 με την τεχνολογία 4K X-Reality PRO να αναβαθμίζει κάθε εικόνα σε πραγματική Ultra HD ανάλυση για ανεπανάληπτη καθαρότητα και διαύγεια. Έρχεται με οθόνη TRILUMINOS για ζωντανά και συνάμα ρεαλιστικά χρώματα, Dolby Vision και Dolby Surround για κινηματογραφικού επιπέδου εμπειρίες ενώ προσφέρει συμβατότητα με Google Home, Apple AirPlay και Apple HomeKit.

Sony Bravia KD75ZH8 Full Array 75” 8K Ultra HD

Αν θες να προσθέσεις στο σαλόνι σου μία από τις πλέον premium προτάσεις της αγοράς και φυσικά είσαι διατεθειμένος να την πληρώσεις και ανάλογα, τότε η KD75ZH8 της Sony είναι αυτή που θες. Στις 75 ίντσες, η εν λόγω Full Array LED τηλεόραση θα σου χαρίσει μοναδικές συγκινήσεις σε 8K ανάλυση. Οι τεχνολογίες που ενσωματώνει σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή X1 Ultimate θα σου προσφέρουν εκπληκτική αντίθεση για ανυπέρβλητο βαθμό λεπτομέρειας, την ίδια στιγμή που η οθόνη TRILUMINOS θα προβάλλει τα χρώματα όπως πραγματικά είναι. Η υποστήριξη Dolby Atmos με το ηχείο X-Balanced έρχονται να ολοκληρώσουν το κινηματογραφικό υπερθέαμα με τον καλύτερο τρόπο.