Quantcast

Έφη Μουρίκη: Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί αλλά δεν έγινε

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Έφη Μουρίκη μίλησαν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, “Ενώπιος Ενωπίω” για τη σχέση τους αλλά και για το ότι δεν απέκτησαν παιδιά.

Σχετικά με το πως γνωρίστηκαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε «εύκολα», εμφανώς αστειευόμενος, για να συμπληρώσει η σύζυγός του Έφη Μουρίκη «Εγώ Αθήνα, ο Βλαδίμηρος Θεσσαλονίκη. Εγώ, στο Εθνικό Θέατρο, ο Βλαδίμηρος, Κρατικό».

«Ήρθε να παίξει σε σκηνοθεσία Ζιλ Ντασέν στο Κρατικό και έπεσε πάνω μου», είπε στη συνέχεια ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», απάντησαν με σιγουριά αμφότεροι. Και συνέχισε η Έφη Μουρίκη «Δεν γνωριζόμασταν σχεδόν καθόλου και κατεβήκαμε χεράκι χεράκι τρεις ορόφους». «Και το ανακαλύψαμε όταν φτάσαμε και τραβήξαμε τα χέρια. Και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου. Βρήκα το τηλέφωνό της και είπα “θα έρθεις Θεσσαλονίκη ξανά” μου λέει “για ποιο λόγο”;», συμπλήρωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. «Είναι Θείο δώρο ο έρωτας», είπε η Εφη Μουρίκη.

«Προσπαθήσαμε να αποκτήσουμε παιδί»

Σχετικά με ποια είναι η τεχνική για να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι τα σκαμπανεβάσματα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με αρκετή δόση χιούμορ, απάντησε: «Η γυναίκα πρέπει να καταλάβει ότι έχει ένα παιδί απέναντί της και ότι θα το μεγαλώσει σωστά (γέλια). Και ο άντρας πρέπει να καταλάβει ότι “πρέπει να σταματήσω να σπάω τα νεύρα της γυναίκας μου”»

Όσον αφορά για το γεγονός ότι δεν απόκτησαν κάποιο παιδί η Έφη Μουρίκη εξήγησε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι βεβαίως κάποια στιγμή προσπαθήσαμε, περάσαμε κάποια χρόνια δεν έγινε και από εκεί και πέρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε παρακάτω γιατί η ζωή προχωράει».

πηγή: enikos.gr