Quantcast

Σοκαριστική στιγμή για διαγωνιζόμενη σε καλλιστεία στο Μεξικό: Επαθε ηλεκτροπληξία μόλις έπιασε το μικρόφωνο - ΒΙΝΤΕΟ

Μία σοκαριστική εμπειρία έζησε διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία Miss Sahuayo 2022 στο Μεξικό.

Η Andrea Granados Victor έκανε την πασαρέλα της φορώντας μια εθνική φορεσιά με φτερά, όταν άπλωσε το δεξί της χέρι για να πιάσει ένα μικρόφωνο. Ωστόσο, τη στιγμή που η συσκευή ήρθε σε επαφή με το δέρμα της, ηλεκτρικά βολτ διαπερνούσαν το σώμα της και η κοπέλα σπαρταρούσε.

«Παθαίνει ηλεκτροπληξία, παθαίνει ηλεκτροπληξία!», φώναξε ο διοργανωτής στο σοκαριστικό βίντεο που δημοσιεύτηκε από το Jam Press.

Στο βίντεο φαίνεται η 22χρονη διαγωνιζόμενη να πασχίζει να αφαιρέσει το μικρόφωνο. Το μοντέλο καταφέρνει τελικά να απομακρυνθεί από τη συσκευή.

«Ήμασταν σε ζωντανή σύνδεση όταν δέχτηκε ένα ισχυρό σοκ», δήλωσε μια διαγωνιζόμενη στο πρακτορείο. «Η δεσποινίς Andrea μόλις δέχτηκε ένα ισχυρό ηλεκτροσόκ από το μικρόφωνο. Τη φροντίζουν ήδη».

Τα καλλιστεία έκαναν μια σύντομη παύση, ενώ γιατροί περικύκλωσαν τη Victor για να βεβαιωθούν ότι ήταν καλά. Η Victor δεν τραυματίστηκε σοβαρά και υπέστη εγκαύματα μόνο στο χέρι με το οποίο έπιασε το μικρόφωνο, ανέφερε ο τοπικός ιστότοπος Mexico Detail Zero.

 Εν τω μεταξύ, τα καλλιστεία συνεχίστηκαν, και όταν η Victor ξεπέρασε το σοκ ανέβηκε στη σκηνή για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της. Η νεαρή κοπέλα χειροκροτήθηκε από το κοινό.

«Επέστρεψα επαναφορτισμένη - κυριολεκτικά», είπε χαριτολογώντας κατά την επιστροφή της.

«Δόξα τω Θεώ, όλα είναι καλά», πρόσθεσε το νεαρό μοντέλο καθώς το κοινό την επευφημούσε.   Να σημειωθεί ότι η Andrea δεν πήρε το στέμμα αλλά κέρδισε το ανεπίσημο βραβείο «Miss Sympathy» για το ατύχημά της επί σκηνής.