Quantcast

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τα δάκρυα στον αέρα της εκπομπής - «Η Δανάη είναι το παιδί μας»

Παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» έκανε η Δανάη Μπάρκα, η οποία μίλησε για τον… father της Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

«Είναι ο άνθρωπος που με κάνει πιο εύκολα να κλαίω, από χαρά. Είναι ο άνθρωπος που, για άλλη μια φορά, συνειδητοποίησα μέσα μου πόσο σημαντικός είναι. Και για μένα και για τους γύρω μας. Είναι ο άνθρωπος βέβαια που τον έχω δει να του γυρνάει το μάτι. Είναι ο άνθρωπος που θέλει την απίστευτη σοβαρότητα την ώρα της δουλειάς, ενώ σε όλα τ’ άλλα είναι ο πιο χαλαρός απ’ όλους. Ό,τι και να συμβεί θα πει “Έλα τώρα..”. Είναι ο άνθρωπος που στη ζωή θα σου δώσει δύναμη και θα σου πει “απόλαυσέ το”. Αλλά αν πας την ώρα της δουλειάς θα δεις άλλον άνθρωπο. Είναι λοιπόν, στην καρδιά μου τα πάντα. Είναι ο μπαμπάς μου ο δεύτερος, είναι ο μέντοράς μου στο θέατρο, είναι ο συμβουλάτορας μου στα προσωπικά και τα επαγγελματικά μου, είναι τα μαλώματά μου και τα ταξίδια μου. Όλα τα ταξίδια. Δεν υπάρχει ταξίδι της ζωής μου που να μην το έχει οδηγήσει ο Χρήστος. Κυριολεκτικά και μεταφορικά», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι το παιδί μας»

Μετά το τέλος της παρέμβασής της, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια είπε αρχικά: «Η Δανάη μας, το παιδί μας» και πρόσθεσε: «Η Δανάη έδινε για χρόνια ζωή στο σπίτι. Τώρα μας λείπει λίγο, αλλά η Δανάη είναι πηγή ζωής και έμπνευσης».

πηγή: enikos.gr