Quantcast

Όμιλος Ευρωκλινικής: Νέα υπηρεσία Drive-Through COVID-19 test

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν μοριακό τεστ ανίχνευσης COVID-19 σε λιγότερο από 10 λεπτά με ασφάλεια και ευκολία

Τα κρούσματα από την πανδημία του νέου κορωνοϊού καθημερινά αυξάνονται συνεχώς, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη αβεβαιότητα σε όλους μας. Η ανάγκη για να κάνουμε διαγνωστικό τεστ προκειμένου να διασφαλίσουμε τόσο τη δική μας υγεία όσο και των κοντινών μας ανθρώπων ολοένα και μεγαλώνει.

Γι' αυτόν τον λόγο, ο Όμιλος Ευρωκλινικής αναβαθμίζοντας συνεχώς την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του και με στόχο τη μεγιστοποίηση των μέτρων ασφαλείας κατά τη διενέργεια διαγνωστικών τεστ για τον νεό κορωνοϊό, προχώρησε στη δημιουργία της νέας υπηρεσίας «Drive-Through COVID-19 TEST».

Με αυτήν την υπηρεσία μπορείτε σε λιγότερο από 10 λεπτά, εύκολα, γρήγορα, άνετα, με απόλυτη αξιοπιστία και ασφάλεια και χωρίς να βγείτε καν από το αυτοκίνητό σας να πραγματοποιήσετε μοριακό τεστ ανίχνευσης COVID-19.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω απλά 6 βήματα:

  • Οι ενδιαφερόμενοι κλείνουν το ραντεβού τους τηλεφωνικά στο 210 6416800- 801 (Δευτέρα - Παρασκευή 8:00-16:00) ή ηλεκτρονικά, πατώντας στο https://www.euroclinic.gr/proion/drive-through-test-covid19/ και συμπληρώνοντας τα απαιτούμενα στοιχεία στην ειδική φόρμα.

  • Οδηγούν με το αυτοκίνητο τους προς την είσοδο της Ευρωκλινικής Αθηνών (Αθανασιάδου 7-9, πάροδος Δ. Σούτσου), και ακολουθούν ειδική σήμανση, η οποία θα τους οδηγεί μέχρι τον ειδικά σημασμένο χώρο, στον οποίο πραγματοποιείται η δειγματοληψία

  • Πριν τη λήψη δείγματος πραγματοποιείται ταυτοποίηση των στοιχείων τους με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

  • Το εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Ευρωκλινικής, ακολουθώντας αυστηρά πρωτόκολλα ασφαλείας λαμβάνει ρινοφαρυγγικό επίχρισμα, χωρίς να χρειαστεί ο ενδιαφέρομενος να εξέλθει από το αυτοκίνητό του.

  • Η πληρωμή πραγματοποιείται μόνο ανέπαφα σε μηχάνημα POS, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ακόμα περισσότερο την υγεία των ασθενών και τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον COVID-19.

  • Τα αποτελέσματα του μοριακού τεστ, καθώς και η απόδειξη πληρωμής αποστέλλονται ηλεκτρονικά στο e-mail που έχουν δηλώσει οι ενδιαφερόμενοι.