Quantcast

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν-Αταμάν

Ο Τούρκος πρόεδρος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον προπονητή του Παναθηναϊκού μετά τις καταγγελίες για απειλές που δέχτηκε ο τελευταίος στο τέλος του 2ου αγώνα για τα play off της Euroleague με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ.

Την στήριξη του Ταγίπ Ερντογάν έχει ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Τουρκίας τηλεφώνησε στον κόουτς των «πρασίνων» εκφράζοντας τη στήριξη του μετά την χθεσινή (25/4) λεκτική επίθεση που κατήγγειλε ο Αταμάν ότι δέχτηκε από μέλος του τεχνικού team της Μακάμπι (κατήγγειλε ότι του είπε «Θα βρεθούμε στο Ισραήλ. Θα δείτε τι θα σας κάνουν οι Σιωνιστές»).

Την ίδια ώρα η Τουρκική Ομοσπονδία Μπάσκετ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδίκασε τις απειλές εναντίον του Εργκίν Αταμάν, ενώ εξέφρασε τη στήριξή της στον τεχνικό των «πρασίνων», καταδικάζοντας τις απειλές εναντίον του.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Τουρκικής Ομοσπονδίας:

"Καταδικάζουμε τις απειλές εναντίον του προπονητή της εθνικής μας ομάδας, Εργκίν Αταμάν. Εκφράζουμε την πλήρη στήριξή μας στον δάσκαλό μας που εκπροσωπεί τη χώρα μας στο εξωτερικό και του ευχόμαστε επιτυχίες.

Τουρκική Ομοσπονδία Μπάσκετ"