Quantcast

Συνελήφθησαν ποδοσφαιριστές της Premier League για επίθεση και βιασμό

Ανήκουν στον ίδιο σύλλογο.

Δύο ποδοσφαιριστές της Premier League συνελήφθησαν ύστερα από καταγγελία για βιασμό, όπως αναφέρει η Sun. Μάλιστα οι δύο 19χρονοι παίχτες ανήκουν στον ίδιο σύλλογο και τα ονόματά τους δεν έγιναν γνωστά.

Ο ένας φέρεται να συνομίλησε με την αστυνομία ως ύποπτος για επίθεση και συνέργεια σε βιασμό, προτού συλληφθεί επίσημα. Αφού ανακρίθηκε πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο. Αντίθετα ο συμπαίχτης του συνελήφθη την επόμενη ημέρα και αργότερα ανακρίθηκε από τους αστυνομικούς ως ύποπτος για βιασμό.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε στη Sun: «Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες μετά από αναφορά για βιασμό. Ένας 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για επίθεση και συνέργεια σε βιασμό. Ένας δεύτερος 19χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για βιασμό. Και οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση της αστυνομίας».

Επικαλούμενη μια πηγή, η αγγλική εφημερίδα τονίζει ότι η αστυνομία έφτασε στο γήπεδο και συνομίλησε με έναν από τους παίκτες σε «ένα δωμάτιο εντός του γηπέδου». Ο παίκτης έφυγε από εκεί με «ένα άλλο άτομο» και συνελήφθη επίσημα αργότερα το ίδιο βράδυ.

Από την πλευρά του συλλόγου τονίστηκε:«Καθώς το θέμα βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας, ο ποδοσφαιρικός σύλλογος δεν θα προβεί σε περαιτέρω σχόλια σε αυτό το στάδιο».

Οι δύο ποδοσφαιριστές φέρονται τώρα να έχουν αφεθεί ελεύθεροι με εγγύηση, εν αναμονή περαιτέρω ερευνών, αναφέρει το ίδιο μέσο.