Quantcast

«Θέλει να φύγει μετά το ντου των οπαδών της Μπενφίκα ο Βλαχοδήμος»

Το βράδυ της Τετάρτης η Πόρτο γνώρισε ήττα-σοκ από την έκπληξη της χρονιάς στην Πορτογαλία, τη Φαμαλισάο. Απώλεια που έδινε τη δυνατότητα στη Μπενφίκα να την προσπεράσει στην κορυφή της βαθμολογίας εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Την επομένη, η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας έμεινε στο 0-0 με την Τοντέλα και πλέον οι δύο ομάδες μοιράζονται την πρώτη θέση με 60 βαθμούς.

Κατά την αποχώρηση από το «Ντα Λουζ», το πούλμαν της Μπενφίκα δέχθηκε επίθεση με πέτρες από τους φιλάθλους της, με τους Ζίβκοβιτς και Βάιγκλ να τραυματίζονται ελαφριά από τα θραύσματα.

Το ίδιο βράδυ στα σπίτια του προπονητή Μπρούνο Λάγκε και των παικτών Πίσι και Ράφα γράφτηκαν χυδαία συνθήματα, την ίδια στιγμή που η διοίκηση των «Αετών» εν μέσω πανδημίας είχε ανακοινώσει πως δεν θα προχωρήσει σε περικοπές.

Στο γκρουπ των Λουζιτανών και δύο δικά μας παιδιά: ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Ανδρέας Σάμαρης. Ο πρώτος, μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2024 με 1,5 εκατ. ευρώ μικτές ετήσιες αποδοχές και ρήτρα αποδέσμευσης στα 60 εκατομμύρια.

Εδώ και μία τριετία είναι το απόλυτο Νο.1 της Μπενφίκα, σε σημείο να αποτελεί βασικό στόχο τόσο του Άγιαξ όσο και της Νιουκάστλ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του ελληνικού Τύπου, ο 26χρονος διεθνής πορτιέρο εμφανώς θορυβημένος από την επίθεση στους συμπαίκτες του και ζήτησε από τους εκπροσώπους του μεταγραφή εδώ και τώρα.

Ο Βλαχοδήμος δεν είναι από τα παιδιά που δημιουργούν «θόρυβο», αλλά γνωρίζοντας πως πατώντας τώρα πάνω στη συνθήκη της ανασφάλειας, μπορεί να κερδίσει τη μεταγραφή!

Μην ξεχνάμε πως η πρώτη πρόταση των 15 εκατ. ευρώ της Νιουκάστλ έχει ήδη απορριφθεί από τη Μπενφίκα, η οποία αξιώνει το ακριβές ποσό της ρήτρας.