Quantcast

Εφιάλτης για 83χρονο και 58χρονη στο Παλαιό Φάληρο - Τους έδεσαν και τους λήστεψαν

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σε σπίτι στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 03:45, δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, αφού παραβίασαν παράθυρο του ισογείου, εισέβαλαν σε διώροφη μονοκατοικία.

Στη συνέχεια, οι ληστές έδεσαν με ύφασμα σε καρέκλες έναν 83χρονο και μία 58χρονη και άρχισαν να ερευνούν όλο το σπίτι.

Μόλις βρήκαν χρήματα και τιμαλφή, τα αφαίρεσαν και τράπηκαν σε φυγή.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών.

Είναι το τρίτο περιστατικό μέσα σε λίγα 24ωρα με εισβολή ληστών σε οικία. Υπενθυμίζεται ότι χθες τα ξημερώματα στους Θρακομακεδόνες, κουκουλοφόρος άνδρας οπλισμένος εισέβαλε σε μονοκατοικία ιδιοκτησίας 50χρονου. Ο δράστης κόλλησε το πιστόλι στο κεφάλι του θύματος, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει και του ζήτησε να του αποκαλύψει πού έχει χρήματα και κοσμήματα.

Αρπαξε 2.000 ευρώ, κοσμήματα άγνωστης αξίας και διέφυγε με συνεργό του, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ληστείας φυλούσε τσίλιες έξω από τη μονοκατοικία.

Λίγες ώρες πριν, άγνωστοι εισέβαλαν σε σπίτι στη Νέα Ιωνία, όπου διέμεναν ένας 85χρονος και μια 54χρονη.

Εικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δύο άγνωστοι, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μπήκαν σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον έβδομο όροφο πολυκατοικίας, και με την απειλή σφυριού και ψαλιδιού ακινητοποίησαν τον ηλικιωμένο και την γυναίκα.

Στη συνέχεια, αφού τους απείλησαν ότι θα τους σκοτώσουν, ερεύνησαν όλο το σπίτι, ενώ μόλις βρήκαν χρήματα και κοσμήματα, τράπηκαν σε φυγή.