Quantcast

«Ευτυχώς χώρισα, γλίτωσα από τον εφιάλτη» - Το τελευταίο τηλεφώνημα της 32χρονης πριν τη δολοφονία στη Ρόδο

Μια νέα γυναικοκτονία, η 11η για το 2021, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στη Ρόδο.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Ρόδο αλλά και όλη η χώρα, από τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας την οποία σκότωσε στη μέση του δρόμου, το μεσημέρι της Τετάρτης, ο πρώην σύντροφός της.

Η 32χρονη εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερή της φίλη στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και ήταν πολύ χαρούμενη. Μάλιστα φέρεται να της είπε: «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα».

Όπως αποκάλυψε η φίλη της, η άτυχη κοπέλα δεν περνούσε καλά το τελευταίο διάστημα. Ήταν με τον 40χρονο άνδρα από τα Χριστούγεννα ωστόσο τους τελευταίους μήνες ένιωθε πως «πνίγεται» ενώ δεν μπορούσε ούτε να βγει για έναν καφέ με φίλη της, όπως μετέδωσε το Star.

Ο πρώην σύντροφός της όμως δεν χάρηκε με την απόφαση του χωρισμού. Έτσι, μέρα μεσημέρι, στη μέση του δρόμου εκτέλεσε με καραμπίνα την 32χρονη εκπαιδευτικό και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του στη Σκεπαστή Ρόδου και αυτοκτόνησε, αφήνοντας ένα σημείωμα, στο οποίο ανέφερε: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 40χρονος φαίνεται να είχε στήσει καρτέρι στη νεαρή εκπαιδευτικό, καθώς βρισκόταν μέσα σε ενοικιαζόμενο ΙΧ, σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο της 32χρονης.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι μέσα στο αυτοκίνητο του 40χρονου βρισκόταν και άλλο ένα άτομο, πληροφορία η οποία μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Πλέον, αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του δράστη.

Δείτε το βίντεο: