Quantcast

Νέα καταγγελία για τον ιερέα: Κακοποιούσε την ανήλικη μπέιμπι σίτερ του μωρού του - Βίντεο

Στο φως έρχεται νέα υπόθεση κακοποίησης, αφού μία, ενήλικη πλέον, κοπέλα ισχυρίζεται πως είχαν σχέση από τα 15μιση χρόνια της. Τι αναφέρει η μητέρα της.

Όπως αναφέρει το «TLive», στην αστυνομία κατέθεσε μια 18χρονη σήμερα κοπέλα, η οποία πρόσεχε τα παιδιά του ιερέα, και με την οποία φέρεται να έμενε πολλές ώρες μόνος στο σπίτι του, καθώς η σύζυγός του απουσίαζε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ήταν στο σχολείο.

Η 18χρονη είχε γνωρίσει τον ιερέα στο κατηχητικό και εκείνος φέρεται να της είχε ζητήσει να εργαστεί ως μπέιμπι σίτερ στο σπίτι του, ενώ φέρεται να πήγαινε και διακοπές με οικογένειά του τα καλοκαίρια.

Η κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον ιερέα από όταν ήταν 15,5 ετών και ότι αυτό γινόταν με τη θέλησή της, αν και κάτι τέτοιο δεν θα στεκόταν νομικά καθώς πρόκειται για ανήλικη.

Η μητέρα του κοριτσιού κατέθεσε στην αστυνομία σοκαρισμένη και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ είπε πως δεν γνώριζε τίποτα, ενώ δήλωσε ότι ο ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί της, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο κινητό της 18χρονης βρέθηκαν άσεμνες φωτογραφίες του ιερέα και άλλο ακατάλληλο υλικό.

Δείτε το βίντεο: