Quantcast

Παύλος Φύσσας: Aντιφασιστικές συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα για τα 10 χρόνια από την δολοφονία του

Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε με μαχαίρι σε ηλικία μόλις 34 ετών από το μέλος της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά.

Καλέσματα για αντιφασιστικές συγκεντρώσεις και πορείες σε μεγάλες πόλεις της χώρας έχουν ανακοινωθεί για σήμερα με αφορμή τα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Η σημερινή καθιερωμένη πορεία θα ξεκινήσει με προσυγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι στις 17:30 και θα ακολουθήσει πορεία στη μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς.

Κλειστοί οι σταθμοί Κορυδαλλός και Μανιάτικα 

Με εντολή της ΕΛΑΣ, κλείνουν σήμερα Δευτέρα (18/9) οι σταθμοί «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα» στη Γραμμή 3 του Μετρό στις 15:30. Οι συρμοί θα διέρχονται από αυτούς δίχως να πραγματοποιούν στάση. Οι σταθμοί θα επαναλειτουργήσουν με νεότερη εντολή της ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, κάλεσμα για αντιφασιστική πορεία υπάρχει στη Θεσσαλονίκη στις 19:00 στην Καμάρα. Στην Πάτρα το κάλεσμα είναι για τις 18:00 στην πλατεία Βασιλέως Γεωργίου.

Στο Ηράκλειο της Κρήτης η αντιφασιστική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00, στην πλατεία Ελευθερίας. Στα Γιάννενα κάλεσμα για συγκέντρωση υπάρχει στην Περιφέρεια Ηπείρου στις 18:00. Τέλος, στη Λάρισα το αντιφασιστικό κάλεσμα είναι επίσης για τις 18:00 στην παλιά Ιατρική (κτίριο Κατσίγρα).