Quantcast

Πύργος: Ερχονται προσαγωγές μετά το βίντεο της επίθεσης στον Θύμιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά στον Πύργο, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τις 4 Μαΐου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας patrisnews.gr, η αστυνομία ταυτοποίησε άτομα τα οποία φέρονται να συμμετέχουν στην ομάδα που πετούσε κροτίδες έξω από το σπίτι στο οποίο διέμενε, και τον εκφόβιζαν. Tις επόμενες ώρες αναμένεται η προσαγωγή τους στη Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε ύστερα από βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τη δράση τους, το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, που ασχολήθηκε με την εξαφάνιση του Θύμιου.

Στο βίντεο φαίνεται η επίθεση που έγινε αργά το βράδυ της νύχτας στο σπίτι που ζούσε ο Θύμιος, λίγα λεπτά προτού βγει για να δει τι συμβαίνει. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, είναι το επεισόδιο που προηγήθηκε από την προσπάθεια του Θύμιου να τους απομακρύνει.

Μια προσπάθεια που από αρκετούς παρουσιάστηκε διαφορετικά, όταν και ξεκίνησαν οι φήμες για έναν άνθρωπο που κυκλοφορεί κρατώντας αλυσοπρίονο στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας.