Quantcast

Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα: Εικόνες καταστροφής σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κρήτη

Σαρώνει στο πέρασμά της η κακοκαιρία «Βικτώρια», αφήνοντας πίσω της «πληγές» σε αρκετές περιοχές της χώρας.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που έχουν σημειωθεί από χθες το απόγευμα στον Δήμο Νότιας Κέρκυρας. Yπάρχουν κατολισθήσεις στην περιοχή του Χλωμού, πολλά τα προβλήματα και οι πλημμύρες στον Άγιο Γεώργιο, αρκετές περιοχές χωρίς ρεύμα, στο παραλιακό μέτωπο αρκετές ζημιές ενώ υπάρχουν και πτώσεις βράχων σε αρκετά σημεία.

Καθίζηση έχει υποστεί ο δρόμος στην Παλαιοκαστρίτσα μπροστά από εστιατόριο. Άμεσα το σημείο έχει κλείσει με κορδέλες ενώ αναμένεται κλιμάκιο των τεχνικών υπηρεσιών.

Καταστροφές και πολλά προβλήματα προκάλεσε στην Κεφαλονιά το «κύμα» κακοκαιρίας που χτύπησε το νησί. Η πολύωρη και έντονη νεροποντή δημιούργησε πολλά προβλήματα στο Νύφι. Υλικά και οι πέτρες μπήκαν μέσα στο χωριό κλείνοντας τους δρόμους και προκαλώντας ζημιές.

Για τρίτη φορά, σε ένα μήνα, η Αγία Ευφημία, βρίσκεται σε δύσκολη και επικίνδυνη κατάσταση, λόγω πλημμύρας. Χτες το βράδυ ο Ξηροπόταμος, ύστερα από νεροποντή, κατέβασε νερά, λάσπες και μπάζα.

Με προβλήματα στην κυκλοφορία στα Χανιά συνεχίζεται το "κύμα" κακοκαιρίας "Βικτώρια, που έχει ξεσπάσει από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Διαπιστωμένη ζημιά υπάρχει, στο γεγονός ότι η έντονη βροχόπτωση έχει αποκολλήσει την πρόχειρη διάβαση στον Κερίτη γεγονός που έχει διακόψει πλήρως την κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο.

 
 
 

 Όπως φαίνεται και στα βίντεο που εξασφάλισε το tempo24, η θάλασσα κάλυψε τον δρόμο, ενώ έβγαλε μαζί της και μεγάλες πέτρες.