Quantcast

Σεξουαλική κακοποίηση - Νέα κατάθεση κατά γνωστού δικηγόρου: Θέλουμε δικαίωση όλων των θυμάτων - Βίντεο

Η Αρετή Παληού βρέθηκε στο δικαστήριο για να καταθέσει σε βάρος γνωστού δικηγόρου ο οποίος φέρεται να την αποπλάνησε και την κακοποίησε σεξουαλικά όταν εκείνη ήταν μόλις14 ετών.

«Είμαστε εδώ και δίνουμε τον αγώνα μας κάθε φορά, θέλουμε τη δικαίωσή μας, όχι μόνο τη δική μου αλλά όλων των κακοποιημένων γυναικών», είπε η Αρετή Παληού, η οποία καταγγέλει ότι στα 14 της χρόνια έπεφτε θύμα αποπλάνησης από γνωστό δικηγόρο των Αθηνών.

Η Αρετή κατέθεσε σήμερα όσα βίωσε στα χέρια του συγκεκριμένου δικηγόρου, ζητώντας δικαίωση, ενώ δίπλα της βρέθηκε και η ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, η οποία με τις αποκαλύψεις της πυροδότησε το ελληνικό #Metoo.

«Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βρίσκεις μία αγκαλιά η οποία μπορεί να καταλάβει τι έχεις περάσει», είπε η Αρετή Παληού.

«Τράβηξε πολλά η Αρετή, και ευτυχώς βρήκε το θάρρος και κάποια στιγμή τα είπε» λέει ο δικηγόρος της.

Όπως αναφέρει ο Alpha, φαίνεται πως η Αρετή δεν είναι το μόνο θύμα του δικηγόρου, με τον συγκεκριμένο άνδρα να κατηγορείται για τους βιασμούς δύο κοριτσιών 9 και 11 ετών, καθώς και για κατοχή πορνογραφικού υλικού και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. 

Ο ίδιος δεν βρέθηκε στην δικαστική αίθουσα, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

Δείτε το βίντεο του Alpha: