Quantcast

Τέμπη: Kαταγγελία για τον διευθυντή του ΟΣΕ που σκοτώθηκε σε τροχαίο - «Παραποίησε ηχητικά ντοκουμέντα»

Νέα στοιχεία για τη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών. 

Πρώην στέλεχος του ΟΣΕ καταγγέλλει ότι ο Διευθυντής Κυκλοφορίας του οργανισμού, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο κατά τη διάρκεια τροχαίου που σημειώθηκε στις 27 Μαρτίου στο 38ο χλμ της Λεωφόρου Αθηνών - Σουνίου, παραποίησε ηχητικά ντοκουμέντα που αποτελούν στοιχεία της δικογραφίας. 

Με αυτή την επιστολή το πρώην στέλεχος του ΟΣΕ καταγγέλλει παραποίηση στοιχείων στους κόλπους του οργανισμού. Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο ίδιος ζητά να καταθέσει στον ανακριτή όσα γνώριζε για τον άτυχο διευθυντή κυκλοφορίας, ο οποίος σκοτώθηκε πριν από έναν μήνα στο Λαγονήσι.

«Δεν μπορούσε να πει “όχι” σε αυτούς που διοικούν τον ΟΣΕ τα τελευταία χρόνια, οι οποίοι είναι αδίστακτοι και εκτελούν εντολές... Έτσι, συμμετείχε στην κοπτοραπτική των συνομιλιών μεταξύ των σταθμαρχών και των άλλων παραγόντων της κυκλοφορίας» αναφέρεται στην επιστολή.

Ο 66χρονος Κωνσταντίνος Χρυσάγης έχασε τη ζωή του στη Λεωφόρο Σουνίου όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε, χτύπησε στο πίσω μέρος προπορευόμενου βαν κατά τη διάρκεια προσπέρασης και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου και συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. 

Τι απαντά ο ΟΣΕ 

«Περιμένουμε γραπτώς αποδεικτικά στοιχεία για όσα λέγονται και θα κινηθούμε αναλόγως» απάντησαν πηγές του ΟΣΕ στο Star.