Quantcast

«Θα την πάω νύφη στην εκκλησία»: Συγκλονίζει η μητέρα της 22χρονης αθλήτριας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί η 22χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κρήτη. 

Θλίψη έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος της 22χρονης Πέννυς Μουλιανάκη, της κοπέλας που «έφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής στο τροχαίο που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Ηρακλείου - Αρχανών.

Η άτυχη 22χρονη ήταν αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης στον Κολυμβητικό Όμιλο Ηρακλείου και μάλιστα είχε καταφέρει να διακριθεί πολλές φορές, ενώ τον τελευταίο καιρό εργαζόταν στον όμιλο ως βοηθός προπονήτριας. To αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 22χρονη και κατευθυνόταν από τις Κάτω στις Πάνω Αρχάνες, εξετράπη της πορείας του και έπεσε πάνω σε έναν κορμό δέντρου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η κοπέλα ετοιμαζόταν να αρραβωνιαστεί. Ο πατέρας του συντρόφου της, συγκλονισμένος, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. «Σήμερα ήταν το μνημόσυνο για τα 40 της μητέρας μου. Η Πέννυ είχε πάει στο Ηράκλειο για να δει την μαμά της και της είπε “μαμά θα πάρω το αμάξι για να γυρίσω”. Εν τέλει δεν πήρε το αμάξι και πήρε μία φίλη της τηλέφωνο για να έρθουν στο μνημόσυνο. Στα 500 μέτρα πριν από το σπίτι, όπως ανέβαιναν, δεν ξέρουμε τι έγινε. Πήγε στην άκρη του δρόμου το αμάξι και έπεσε πάνω στο πεζοδρόμιο. Ήταν ανοιχτό το παράθυρο και όπως χτυπήθηκε το αμάξι, βγήκε απ’ έξω το κεφάλι της, χτύπησε στο δέντρο και της έσπασε το κεφάλι».

«Έφυγε άδικα ένας άγγελος...»

«Το παιδί μου γελούσε συνέχεια, ήτανε μέσα στη ζωντάνια και ‘έφυγε’ άδικα. Δεν έπρεπε να ‘φύγει’… δεν ήτανε σημείο αυτό για ‘φύγει’ κάποιος. Το έχασα άδικα το παιδί μου. Εγώ αύριο θα το πάω νύφη στην εκκλησία. Όσοι το ξέρουν το παιδί μου θέλω να το θυμούνται, τίποτα άλλο. Μου είπαν ότι έφυγε ένας άγγελος. Έτσι μου είπαν στο νοσοκομείο», είπε συντετριμμένη η μητέρα της άτυχης αθλήτριας στο Mega.