Quantcast

Θάνατος 83χρονης: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο τσαντάκιας στοχοποιεί την άτυχη γυναίκα

Βίντεο καταγράφει τη στιγμή που ο 36χρονος έχει ήδη στοχοποιήσει την άτυχη γυναίκα, η οποία περπατά σε δρόμο της Ηλιούπολης. 

Σεσημασμένος για κλοπές και ναρκωτικά είναι ο τσαντάκιας της Ηλιούπολης που ευθύνεται για τον θάνατο της 83χρονης. σήμερα στις 12 περνά από ανακριτή καθώς κατά τη σύλληψή του βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ποσότητα ναρκωτικών. 

Το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας καταγράφει τη στιγμή που ο 36χρονος έχει ήδη στοχοποιήσει την άτυχη γυναίκα, η οποία περπατά σε δρόμο της Ηλιούπολης. Στη συνέχεια της αρπάζει την τσάντα με αποτέλεσμα η 83χρονη να πέσει στην άφαλτο και να χτυπήσει στο κεφάλι. Δύο ημέρες μετά κατέληξε στο νοσοκομείο, παρά τις υπαράνθρωπες προσπάθεις των γιατρών. 

Ο 36χρονος συνελήφθη μετά από αναζητήσεις των αστυνοικών της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής οι οποίοι είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία και είχαν δώσει τα χαρακτηριστικά του σε αστυνομικούς της ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να τον εντοπίστουν στην Ηλιούπολη την ώρα που κινούνταν με κλεμμένο μηχανάκι και να τον συλλάβουν.