Quantcast

ΗΠΑ: Εκλιπαρούσε τους αστυνομικούς και εκείνοι τον άφησαν να πνιγεί - Βίντεο

Βούλιαξε στα νερά της λίμνης της Αριζόνα και πέθανε μπροστά στα μάτια των Αστυνομικών αφού του έλεγαν: «ΟΚ, δεν θα πηδήξω για να έρθω σε εσένα».

Ένα τραγικό γεγονός που δεν το χωράει ανθρώπινος νους, συνέβη στη γέφυρα «Elmore» στο Τέμπε της Αριζόνας των ΗΠΑ. Ένας 34χρονος βρήκε φρικτό θάνατο από πνιγμό, μπροστά στα μάτια των αστυνομικών που ενώ τον έβλεπαν να βουλιάζει στο νερό του απαντούσαν: «...δεν θα πηδήξω για εσένα» και όντως τον άφησαν να πεθάνει! 

Όλα έγιναν στις 28 Μαΐου όταν οι αρχές κλήθηκαν στη γέφυρα επειδή ένα ζευγάρι καβγάδιζε. Ωστόσο όταν έφτασαν στο σημείο οι άνδρες της αστυνομίας, το ζευγάρι τους ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρχε χειροδικία, κάτι που φαίνεται μέσα από το βίντεο που δείχνει τον διάλογο που είχαν οι αστυνομικοί με τον Σον Μπίκινγκς, άνδρα που πνίγηκε.

Όμως στη συνέχεια όλα άλλαξαν όταν ο άτυχος άνδρας πέρασε πάνω από το κάγκελο και προειδοποίησε ότι θα βουτήξει στη λίμνη, παρά την ενημέρωση πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται στο σημείο, ενώ παράλληλα, οι δύο αστυνομικοί ακούγονται να συζητούν μεταξύ τους για το πόσο μακριά θα φτάσει ο άνδρας κολυμπώντας!

 «Πνίγομαι», άρχισε να φωνάζει, την ώρα που οι αστυνομικοί του ζητούσαν να πλησιάσει τις κολώνες της γέφυρας και να πιαστεί από εκεί. «Δεν μπορώ, δεν μπορώ» απάντησε εκείνος, την ώρα που είχε αρχίσει να πανικοβάλλεται, όμως κανείς δεν έδειξε να συγκινείται. «ΟΚ, δεν θα πηδήξω για να έρθω σε εσένα», του απάντησε ο ένας εκ των δύο αστυνομικών, ενώ ο 34χρονος συνέχισε να τους εκλιπαρεί για βοήθεια».

Η σύντροφός του άρχισε να διαμαρτύρεται για την αδράνεια των αστυνομικών και μάλιστα απειλήθηκε με σύλληψη. Όταν αποφάσισαν να καλέσουν ένα σκάφος για βοήθεια ήταν πλέον αργά. Οι τρεις άνδρες της αστυνομίας που βρέθηκαν στο σημείο τέθηκαν σε διοικητική άδεια μετ' αποδοχών εν αναμονή της ολοκλήρωσης της έρευνας.