Quantcast

Βασίλης Λεβέντης: Η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση μετά τον κορωνοϊό- Βίντεο

Οι ευχές του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων για το Πάσχα.

Ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίστηκε μπροστά μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες, μετά την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό προκειμένου να στείλει το δικό του μήνυμα για το Πάσχα.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, φανερά αδυνατισμένος αλλά με καλή διάθεση, στην πρώτη του δια ζώσης εμφάνισή του μετά τον κορωνοϊό, έστειλε ευχές για καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση, με υγεία, σύνεση και ειρήνη.

Αναφερόμενος στην πανδημία είπε ότι αρχικά δεν πίστευε ούτε ο ίδιος ότι μπορούσε να επηρεάσει τόσους ανθρώπους και να νοσήσουν τόσοι πολλοί.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Λεβέντης σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας δίνοντας έμφαση στο κόμμα της κυβέρνησης και στην πολική Μητσοτάκη αλλά και στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και το ΚΙΝΑΛ.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πόλεμο στην Ουκρανία λέγοντας χαρακτηριστικά πως ελπίζει «ο Πούτιν να πάψει να είναι άφρων και να σεβαστεί την ανεξαρτησία της Ουκρανίας».

«Ζούμε σε μια εποχή που τα προβλήματα των χωρών πρέπει να λύνονται με διάλογο και όχι με τανκς» υπογράμμισε ο Βασίλης Λεβέντης και ευχήθηκε καλό Πάσχα σε όλες και σε όλους.