Quantcast

Γιαννακοπούλου στον Realfm 97,8: Θέλουμε το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα με ισχυρό ποσοστό στις ευρωεκλογές

Στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα.μίλησε η η τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου.

Αναφορικά με τις ευρωεκλογές η Νάντια Γιαννακοπούλου εξήγησε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να καταγραφεί ως δεύτερο κόμμα με ισχυρό ποσοστό. «Θέλουμε το ΠΑΣΟΚ να καταγραφεί, να είναι δεύτερο κόμμα. Βεβαίως παρακολουθούμε τις δημοσκοπήσεις. Βεβαίως μας προβληματίζουν και κοιτάμε τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιωθούμε», είπε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Επίσης ανέφερε ότι στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των δημοσκοπήσεων φαίνεται μία πολύ μεγάλη δυσαρέσκεια των Ελλήνων πολιτών, η οποία δεν έχει ακόμη εκφραστεί στην ενίσχυση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ. «Πρέπει να πείσουμε με την δική μας εναλλακτική πρόταση, με την διαρκή εξειδίκευση των θέσεων μας, με την πορεία προς τον λαό και την συσπείρωση των δυνάμεων μας», υπογράμμισε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Και συνέχισε: «Πιστεύουμε ότι στα επόμενα τρία χρόνια θα μπορέσουμε να ανασυντάξουμε τις δυνάμεις μας και να πείσουμε την ελληνική κοινωνία ότι εμείς είμαστε η άλλη κυβερνητική επιλογή που θα μπορέσει να απαντήσει στα αιτήματα και τις αγωνίες της ελληνικής κοινωνίας. Γι' αυτό είναι τόσο κρίσιμο το αποτέλεσμα αυτών των ευρωεκλογών».

Για τα θέματα της ακρίβειας η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν τολμά να ακουμπήσει χρόνιες στρεβλώσεις και παθογένειες». «Η κυβέρνηση μας λέει ότι σηκώνει τα χέρια ψηλά, ότι δεν υπάρχει κράτος, ότι ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει ειδικά τα ολιγοπώλια, τα οποία συνεχίζουν να λειτουργούν. Έχουμε έναν από τους πιο υψηλούς πληθωρισμούς τροφίμων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Καλείται η κυβέρνηση να δώσει απάντηση για ποιο λόγο ισχύει αυτό», είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Και βεβαίως να μας πει εάν υπάρχει τελικά κράτος που κάνει ελέγχους για να μπορέσει να διαπιστώσει εάν τελικά η μείωση του ΦΠΑ θα περάσει στην τελική τιμή των προϊόντων ή όχι; Ή εάν τελικά αφήνει να λειτουργεί αρρύθμιστη, ασύδοτη η διαστρέβλωση της ελεύθερης αγοράς που υπάρχει σε πολύ μεγάλο βαθμό και στη χώρα μας και έχει να κάνει με την λειτουργία των ολιγοπωλίων», τόνισε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.