Quantcast

Τι απαντά στο real.gr ο βουλευτής της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης για το πρόστιμο μετά την παραβίαση των μέτρων του lockdown

Αυστηρή επίπληξη στον βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη απηύθυνε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μπούγας καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία χθες το βράδυ  διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον βουλευτή, στον οποίο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Μιλώντας στο real.gr ο κ. Χρυσομάλλης υποστήριξε ότι χθες το βράδυ λίγο μετά τις 21:00 συναντήθηκε στο λόμπι ξενοδοχείου, το οποίο λειτουργεί νομίμως με δημοσιογράφο στο πλαίσιο του ρεπορτάζ.

Λίγη ώρα αργότερα στο ξενοδοχείο μπήκε για έλεγχο μικτό κλιμάκιο και βλέποντας τον βουλευτή με τον δημοσιογράφο τους επέβαλε πρόστιμο.

Ο βουλευτής αντέδρασε, επέδειξε τη βουλευτική του ταυτότητα υποστηρίζοντας ότι η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής του δραστηριότητας , ωστόσο τα μέλη του κλιμακίου ήταν ανένδοτα.

Σύμφωνα με τον κ. Χρυσομάλλη τα μέλη του κλιμακίου αρχικώς αρνήθηκαν να συμπεριλάβουν στην έκθεση ότι τους επέδειξε τη βουλευτική του ταυτότητα.

Παράλληλα ο βουλευτής της Ν.Δ υποστηρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο δημοσιογράφος τηρούσαν τα μέτρα προστασίας ενώ φορούσαν μάσκα καθ'όλη τη διάρκεια της συνάντησης.