Με ανάρτηση στα social media η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του Τζορτζ Μπάλντοκ, εκφράζοντας την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του 31χρονου μπακ του Παναθηναϊκού.
Αναλυτικά το μήνυμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δραματική είδηση του θανάτου ενός αθλητή, του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ και τα λόγια φτωχά να εκφράσουν τη λύπη μας.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και συμπαρίσταται στο πένθος τους. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…»
Είναι πραγματικά συγκλονιστική η δραματική είδηση του θανάτου ενός αθλητή, του άσου του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, Τζορτζ Μπάλντοκ και τα λόγια φτώχα να εκφράσουν τη λύπη μας.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του και… pic.twitter.com/Af8VxTZCyv
— PAOK FC (@PAOK_FC) October 9, 2024