Συναγερμός έχει σημάνει για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση, στον περιφερειακό της Λαμίας, κοντά στον Προφήτη Ηλία.
Η πυρκαγιά λόγω των ισχυρών ανέμων πήρε πολύ γρήγορα μεγάλες διαστάσεις καίγοντας δέντρα και πουρνάρια, πλησιάζοντας στον Προφήτη Ηλία.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr από την πρώτη στιγμή όχημα της πυροσβεστικής που βρισκόταν σε περιπολία επενέβη αμέσως, ενώ κατέφθασε αμέσως μεγάλη δύναμη της Π.Υ., απογειώθηκαν και τα 2 PZL, 3 Airtractor και 1 ελικόπτερο Erickson που κάνουν ρίψεις από αέρος.
Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική φωτιά οριοθετήθηκε.
Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος, οριοθετήθηκε η #πυρκαγιά στον Προφήτη Ηλία Λαμίας. Επιχειρούν 31 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 10 οχήματα, ενώ επιχείρησαν 5 Α/Φ και 1 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 16, 2023