Οι Ρότα, Γαλανόπουλος και Μάνταλος κλήθηκαν στην Εθνική Ελλάδας για τα παιχνίδια με την Ιρλανδία (13/10) και την Ολλανδία (16/10) για τα προκριματικά του Euro 2024, ο Μουκουντί αναχώρησε για να ενσωματωθεί στην εθνική Καμερούν ενόψει των δύο ερχόμενων φιλικών παιχνιδιών με αντίπαλο τη Ρωσία (12/10) και τη Σενεγάλη (16/10). Ο Βίντα βρίσκεται στις επιλογές του Ντάλιτς για τα παιχνίδια της Κροατίας με την Τουρκία στο Όσιγεκ (12/10) και την Ουαλία στο Κάρντιφ (15/10).
Οι Ιρανοί Χατζισαφί και Μοχαμαντί βρίσκονται στην αποστολή της χώρας τους για ένα φιλικό τουρνουά στην Ιορδανία. Στο Μεξικό κλήθηκε και πάλι ο Ορμπελίν Πινέδα για δύο φιλικά παιχνίδια στις ΗΠΑ, με Γκάνα (14/10) και Γερμανία (17/10). Ο Νταμιάν Σιμάνσκι κλήθηκε στην εθνική Πολωνίας για τους αγώνες με Νησιά Φερόε (12/10) και Μολδαβία (15/10).
Στα πλάνα της εθνικής Σερβίας βρίσκεται ο Γκατσίνοβιτς, για τα παιχνίδια με Ουγγαρία (14/10) και Μαυροβούνιο (17/10), ενώ τέλος ο Ζίνι κλήθηκε στην εθνική Αγκόλας για τα φιλικά με Μοζαμβίκη (13/10) και Κονγκό (17/10) στην Πορτογαλία.
ΠΗΓΗ: filathlos.gr