Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι αρχές έχουν εντοπίσει συνομιλίες με «έντονο ερωτικό περιεχόμενο». ανάμεσα στον καθηγητή και σε 16χρονη μαθήτριά του. Μάλιστα υπάρχουν συνομιλίες το 2023, με ξεκάθαρη αναφορά σε σεξουαλική επαφή, όταν οι μαθήτρια ήταν ακόμη 15 χρονών. Στις συνομιλίες, η ανήλικη μιλάει για τη χρήση κάποιου χαπιού ή κάποιας ουσίας, και φέρεται να ρωτά τον 52χρονο τι της έδωσε και ήταν έτσι. Οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει την 16χρονη πλέον κοπέλα την οποία αναζητούν.
Καταγγελία και για δεύτερο καθηγητή στον Άλιμο: «Ωραία δεν είναι μωρό μου;»
Ο εκπαιδευτικός ενώ έλεγε στο περιβάλλον του «ας ψάξουν δεν θα βρουν τίποτα» φαίνεται πως πλέον φοβάται ότι μπορεί να βρεθεί στα ψηφιακά μέσα υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Σύμφωνα, λοιπόν με αστυνομικές πηγές, υπάρχουν συνομιλίες με ακόμα τέσσερις ανήλικες, με επίσης έντονο ερωτικό περιεχόμενο. Οι αρχές φαίνεται να ψάχνουν αν υπάρχει ξεκάθαρη αναφορά γσε σεξουαλική επαφή. Επίσης, οι αρχές έχουν στοιχεία στα οποία φαίνεται ότι ο 52χρονο έκλεινε ραντεβού με άγνωστα άτομα – τόσο άνδρες όσο και γυναίκες – μέσω σάιτ γνωριμιών.
Αυτή τη στιγμή οι αρχές ανασύρουν σβησμένα αρχεία, ψάχνοντας τυχόν στοιχεία για παιδική πορνογραφία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος βρίσκεται τρομοκρατημένος στις φυλακές Τρίπολης.