Quantcast
Γιώργος Κυπαρίσσης: Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου - ΒΙΝΤΕΟ - Real.gr

Γιώργος Κυπαρίσσης: Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου – ΒΙΝΤΕΟ

Για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των απαγωγέων του μίλησε ο Γιώργος Κυπαρίσσης, εκφράζοντας τους φόβους που είχε για τη ζωή του.

Όπως είπε, μιλώντας στο Star, αυτό που τον κράτησε ζωντανό ήταν τα παιδιά του. Με τρεμάμενη φωνή είπε «Φοβήθηκα ότι δε θα ξαναδώ τα παιδιά μου. Για μένα αυτά είναι τα πάντα».

Τα συναισθήματά του παραδέχθηκε ότι είναι περίεργα, καθώς ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι ο εφιάλτης που έζησε τελείωσε οριστικά.

Οπως περιέγραψε, οι απαγωγείς τον κρατούσαν σε ένα δωμάτιο και επικοινωνούσε μαζί τους μόνο για το φαγητό. Το δωμάτιο ήταν κλειστό. όταν ήθελα να φάω, φορούσα μια κουκούλα και τους χτυπούσα την πόρτα. Λογικά μέσα στο δωμάτιο θα πρέπει να υπήρχε κάμερα, είπε.

Σε τρεις συλλήψεις έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την απαγωγή του επιχειρηματία. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, δύο άνδρες και  μια γυναίκα, 41, 34, και 36 χρόνων αντίστοιχα. 

Οπως είχε αποκαλύψει το real.gr από την πρώτη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος ο επιχειρηματίας οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν μια ευρεία επιχείρηση σε περιοχές της Δυτικής Αττικής καθώς είχαν καλή εικόνα για την ταυτότητα των απαγωγέων, πλην όμως και επειδή όλο αυτό το διάστημα κρατούσαν φυλακισμένο τον επιχειρηματία δεν έκαναν κάποια κίνηση φοβούμενοι για τη ζωή του. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR

Top Ειδήσεις