Quantcast
Η πρώτη ανάρτηση του Νικήτα Κακλαμάνη μετά το διπλό στεντ - Real.gr

Η πρώτη ανάρτηση του Νικήτα Κακλαμάνη μετά το διπλό στεντ

Όπως έγινε γνωστό, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά με τοποθέτηση διπλού στεντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ελπίς» κυρίως για προληπτικούς λόγους και κρίνεται πως εάν δεν υπάρξουν επιπλοκές τα επόμενα 24ωρα θα λάβει εξιτήριο.

«Με την εμπειρία μου ως γιατρός αντιλήφθηκα, χθες, μία ενόχληση και όπως πάντα απευθύνθηκα στο ΕΣΥ. Το πρωί έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις (στεφανιογράφημα), όπου διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν αγγεία φραγμένα. Ακολούθως υποβλήθηκα σε αγγειοπλαστική και τοποθέτηση δύο στεντ επιτυχώς», τόνισε ο Νικήτας Κακλαμάνης σε ανάρτησή του.

Νωρίτερα, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας με μήνυμά του στο twitter ανέφερε: «Σιδερένιος Νικήτα και περαστικά! Όλα θα πάνε καλά, θα το ξεπεράσεις και αυτό. Έχεις δυνατή καρδιά εσύ και τσαγανό». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR

Top Ειδήσεις