Quantcast
Μαρίνα Σάττι: «Πήραν τηλέφωνο τη μαμά μου δήθεν για να της πουν συλλυπητήρια...» - Real.gr

Μαρίνα Σάττι: «Πήραν τηλέφωνο τη μαμά μου δήθεν για να της πουν συλλυπητήρια…»

Τη Μαρίνα Σάττι υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Δευτέρας 26 Μαΐου στο «The 2night Show».

Η γνωστή τραγουδίστρια, μέσα σε όλα, μίλησε για τους λόγους που αποφεύγει τους δημοσιογράφους, αλλά και για περιστατικά από εκπομπές που την έχουν φέρει σε δύσκολη θέση.

«Είμαι παρορμητική, σε όλους τους ανθρώπους συμβαίνει αυτό. Όπου νιώθεις άνετα και ασφαλής, ανοίγεσαι. Άκουσα αυτό που είπε η Πέγκυ Ζήνα αλλά ίσως και να μην θέλω να προσαρμοστώ με τη showbiz. Δεν έχω πρόβλημα με τους δημοσιογράφους, τον τελευταίο χρόνο έχω κάνει άπειρες συνεντεύξεις, τους καλούμε στα events και μιλάω σε όλους», είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

Και συνέχισε: «Υπάρχουν και κάποια όρια. Πήραν τηλέφωνο τη μαμά μου δήθεν για να της πουν συλλυπητήρια για τον μπαμπά μου. Το ηχογράφησαν και το έπαιξαν στην τηλεόραση χωρίς να το ξέρει. Πέρσι έδειξαν την αδερφή μου που πήγαινε σχολείο και είναι ανήλικη. Έκαναν κουβέντες και εικασίες για ένα ανήλικο παιδί που πηγαίνει σχολείο».

«Όταν ανοίγουν τέτοιοι διάλογοι, δεν θέλω να τους συνεχίζω. Δεν θέλω να σχολιάσω σχόλια άλλων, η δουλειά μου είναι η μουσική», τόνισε η Μαρίνα Σάττι.

«Μου έχει τύχει να έρθει την προηγούμενη βδομάδα και ορκιζόταν ότι είναι από ένα Μέσο και τελικά ήταν από άλλο. Ήρθε ένας άλλος για να βγάλουμε φωτογραφία μετά τη συναυλία και τελικά άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις και να με ηχογραφεί. Με αιφνιδιάζουν όταν έρχονται με την κάμερα σηκωμένη, είτε μιλήσω είτε όχι, αυτό θα σχολιαστεί», συμπλήρωσε η Μαρίνα Σάττι.

Για τη Eurovision

Η δημοφιλής τραγουδίστρια απάντησε και για το περιστατικό με το χασμουρητό σε συνέντευξη τύπου την ώρα που μιλούσε η εκπρόσωπος του Ισραήλ στην περσινή Eurovision.

«Δεν ένιωσα ότι δεν με στήριξε η Ελλάδα πέρσι στη Eurovision. Όλα αυτά που παίρνω και ζω με τον κόσμο και στις συναυλίες αλλά και στα μηνύματα, μου δείχνουν ότι ο κόσμος με στηρίζει», είπε αρχικά η Μαρία Σάττι.

«Αν ένα θέμα με έχει στεναχωρήσει πιο πολύ σε όλη αυτή την ιστορία ήταν αυτό το αφήγημα ότι εγώ έκανα μπούλινγκ σε ένα κορίτσι. Αυτό είναι δεν είναι αλήθεια και δεν είναι κάτι που μου ταιριάζει. Με είχε στεναχωρήσει πιο πολύ απ’ όλα και δεν ισχύει», εξήγησε η Μαρίνα Σάττι.

«Τότε είχα δώσει συνεντεύξεις και είχα διαχωρίσει τη θέση μου και μάλιστα είχα πει ότι το κορίτσι ήταν πανέμορφο και ότι είναι και τρομερή τραγουδίστρια. Το έχω πει 100 φορές και νιώθω ότι ο κόσμος καταλαβαίνει. Ότι και να πω εγώ δεν αλλάζει αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη και αυτή την τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή. Αν εκείνη τη στιγμή ήξερα ότι ο λόγος είναι πάνω μου σε αυτό το θέμα, θα το είχα εκφράσει με διαφορετικό τρόπο. Δεν αναιρώ τη θέση μου αναιρώ τον τρόπο. Δεν φαντάστηκα ότι θα ταξιδέψει τόσο πολύ», παραδέχτηκε κλείνοντας η τραγουδίστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR