Ο σολομός που είναι υγιεινός και θεωρείται υπερτροφή, μαγειρεύεται εύκολα και γρήγορα. Αλλά πριν τον μαγειρέψετε, πρέπει να τον ξεπλύνετε με νερό; Τι πρέπει να κάνετε για να μην κινδυνεύσετε από κάποια μόλυνση.
Ο σολομός είναι ένα ολοένα και πιο δημοφιλές ψάρι που είναι εύκολο να προετοιμαστεί στο σπίτι με ελάχιστη φασαρία. Μπορείτε να τον σοτάρετε, να τον ψήσετε σε ένα ταψί στο φούρνο, σε αντικολλητικό τηγάνι ή στη σχάρα.
Είναι ένα λιπαρό ψάρι που είναι γεμάτο με ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και κάνει καλό στην υγεία σας. Αξίζει να το εντάξετε στη διατροφή σας και να το καταναλώνετε μία φορά την εβδομάδα.