Quantcast
Ανδρέας Ευρήλιος: Ο μικρός ποδοσφαιρστής που «μαγεύει» την Μπαρτσελόνα - Real.gr

Ανδρέας Ευρήλιος: Ο μικρός ποδοσφαιρστής που «μαγεύει» την Μπαρτσελόνα

Ο μικρός Ανδρέας-Αριστείδης Ευρήλιος, ο οποίος κατάγεται από την Χαλκίδα της Εύβοιας, επιλέχθηκε για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο από τις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, φοιτά σε αυτές και φιλοδοξεί κάποια στιγμή να αγωνιστεί και στην ανδρική ομάδα της Ένωσης.

Όπως μεταδίδει το evima.gr, ο μικρός «μάγος» του ποδοσφαίρου αγωνίζεται κυρίως ως κεντρικός-επιθετικός, και είναι αριστεροπόδαρος.

Στην Ελλάδα ξεκίνησε από τις ακαδημίες του «ΑΣ Ερμήλιος Χαλκίδας» κάποια στιγμή επιλέχθηκε ταυτόχρονα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και της Μπάρτσα. Εντοπίστηκε από τους σκάουτερς του ιστορικού ισπανικού συλλόγου, οι οποίοι αναζητούν ταλέντα σε όλο τον κόσμο, και για τον αγώνα της εισαγωγής του ταξίδεψε εκεί με την συνοδεία του πατέρα του Δημήτρη Ευρήλιου, προπονητή και ιδιοκτήτη σχολής ποδοσφαίρου. Έτσι προτιμήθηκε η εγγραφή του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα στην Καταλονία, όπου μετακόμισε και σύσσωμη η οικογένεια για επαγγελματικούς λόγους. Στις 5 Σεπτεμβρίου ο μικρός Ανδρέας εντάχθηκε επισήμως στη Σχολή της Μπαρτσελόνα, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα στην ζωή του.

Όπως δηλώνουν, η καθημερινότητα στην Βαρκελώνη είναι πολύ όμορφη και… «τους θυμίζει και λίγο Θεσσαλονίκη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR

Top Ειδήσεις