Σε ένα ματς χωρίς βαθμολογική σημασία, αφού και οι δύο ομάδες έχουν διασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 4΄ με τον Σάντσες και ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ισοφάρισε στο 29΄ με τον Λιάσο.
Απέναντι σε έναν ΠΑΣ που έχει το μυαλό του στον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, οι γηπεδούχοι έκαναν εντυπωσιακό ξεκίνημα.
Μόλις στο 4΄, από κόρνερ του Μπαριέντος, ο Σάντσες με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, ενώ στη συνέχεια ο Βόλος είχε δύο δοκάρια: στο 6΄ με γυριστό σουτ του Περέα και στο 12΄ με κεφαλιά του Νίνη. Η υπεροχή των Θεσσαλών, όμως, δεν έφερε το δεύτερο γκολ και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στην πρώτη ευκαιρία τους, στο 29΄. Ο Κλέιμαν δεν συγκράτησε τη μπάλα στο σουτ του Κάστρο και ο Λιάσος «ξετύλιξε» το… δώρο και έκανε το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες. Ένα σουτ του Ντεντάκη ένω από την περιοχή που απέκρουσε ο Χουτεσιώτης (59΄) κι ένα άστοχο σουτ του Γροσδάνη σε αντεπίθεση του ΠΑΣ (83΄) δεν ήταν αρκετά για να «σπάσουν» την ισοπαλία.