TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Από ποιο φρούτο παραγόταν κατά την αρχαιότητα ο τροχίτης οίνος;
– Σε ποια πόλη της Ευρώπης επινοήθηκε το κρουασάν το 1683;
– Πού προσφέρεται κάθε Δεκαπενταύγουστο το στιφάδο της Παναγιάς;
– Από κουκούτσια ποιου φρούτου παρασκευάζεται το μαχλέπι;
– Ποιον αιώνα ονομάστηκε «μπουκέ γκαρνί» το ματσάκι μυρωδικών που είναι χαρακτηριστικό της γαλλικής κουζίνας;
Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.