TASTE ΚΟΥΙΖ. Μολύβια ανά χείρας και φύγαμε! 50 γαστρονομικές ερωτήσεις για δυνατούς λύτες.
– Σε ποιο νησί του Αιγαίου Πελάγους θα δοκιμάσουμε τα σουγάνια, γευστικούς κρεμμυδοντολμάδες;
– Από ποια περιοχή της Ιταλίας προέρχονται τα ζυμαρικά κασαρέτσε;
– Με ποια παραθαλάσσια πόλη συνδέεται η διάσημη γαλλική ψαρόσουπα μπουγιαμπέσα;
– Σε ποιο νησί των Κυκλάδων γεννήθηκε το 1878 ο διάσημος σεφ Νικόλαος Τσελεμεντές;
– Δημιούργημα της μαγειρικής τέχνης ποιας χώρας είναι το καρύκευμα μίσο;
Την Κυριακή 2 Ιουλίου στο περιοδικό real taste & style, που κυκλοφορεί με τη Realnews.