Quantcast
Άγρια κόντρα Λαζαρίδη με Γλαβίνα και Μπάρκα: «Μας λέγατε παιδεραστές» - Real.gr

Άγρια κόντρα Λαζαρίδη με Γλαβίνα και Μπάρκα: «Μας λέγατε παιδεραστές»

Άγρια κόντρα σημειώθηκε στον τηλεοπτικό αέρα μεταξύ του Μακάριου Λαζαρίδη από τη μία και του Θανάση Γλαβίνα και του Κώστα Μπάρκα από την άλλη. Οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ των τριών πολιτικών ενώ μιλούσαν για την τραγωδία των Τεμπών στην εκπομπή «Γεγονότα 2.0» στο Attica.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής της ΝΔ είπε, απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ: «Θυμηθείτε επειδή και εσείς, και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ, την τετραετία 2019-2023 μας λέγατε παιδεραστές, είδατε τι είπε ο ελληνικός λαός».

Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση τόσο του Θανάση Γλαβίνα όσο και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους και ζήτησαν από τον κ. Λαζαρίδη να ανακαλέσει.

«Δεν ανακαλώ τίποτα» απάντησε ο βουλευτής της ΝΔ, κάνοντας λόγο μεταξύ άλλων για «υπόγα της Κουμουνδούρου» με τον Κώστα Μπάρκα να δηλώνει ότι θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

«Συνεχίστε την ίδια τακτική να μας λέτε δολοφόνους» συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης προσθέτοντας «ποιοι βρίζανε τον Μητσοτάκη στις συγκεντρώσεις; Ποιος τις προκαλούσε; Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ τις προκαλούσε».

Δείτε το βίντεο μετά το 12:00':

ΠΑΣΟΚ: «Ο πρωθυπουργός είναι πίσω από τις προσπάθειες δολοφονίας χαρακτήρων»

Ακολούθησε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής που τόνιζε ότι ουδέποτε στέλεχος του κόμματος αποκάλεσε «παιδοβιαστές» τους πολιτικούς του αντιπάλους.

«Είναι προφανές ότι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο άγχος τους να υπουργοποιηθούν έχουν ξεπεράσει κάθε όριο τοξικότητας για να περάσουν τις εξετάσεις του Μεγάρου Μαξίμου. Ο Βουλευτής Καβάλας και στενός συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη από τα πρώτα χρόνια της πολιτικής του καριέρας, Μακάριος Λαζαρίδης, χυδαιολογεί και συκοφαντεί το ΠΑΣΟΚ συστηματικά το τελευταίο 24ωρο» ανέφεραν από την Χαριλάου Τρικούπη.

«Δυστυχώς αποδεικνύεται πως ο Πρωθυπουργός είναι πίσω από τις προσπάθειες δολοφονίας χαρακτήρων είτε μέσω επιθέσεων που εξαπολύουν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είτε μέσω των μετακλητών υπαλλήλων των ομάδων διαστρέβλωσης που ρίχνουν το δηλητήριο τους στα social media. Είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την επιχείρηση εκφυλισμού της πολιτικής ζωής της χώρας. Οι Έλληνες αξίζουν κάτι καλύτερο»  σημειώνει, καταλήγοντας, η ανακοίνωση του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Πρωτοφανής συκοφαντική επίθεση κατά του Κώστα Μπάρκα

«Σε μια πρωτοφανή συκοφαντική επίθεση κατά του βουλευτή μας Κώστα Μπάρκα προέβη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, σε χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή», σημείωσε από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η έκρηξη του βουλευτή Καβάλας μόνο σαν πολιτική σπέκουλα μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς ο κ. Λαζαρίδης κατάφερε να “εκτροχιάσει” πλήρως τη συζήτηση λασπολογώντας και κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ για το σύνθημα “ΝΔ- παιδεραστές” της τετραετίας 2019-2023. Μάταια ο κ. Μπάρκας προσπάθησε να επαναφέρει στην πολιτική ευπρέπεια το στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού ζητώντας του να ανακαλέσει. Ο κ. Λαζαρίδης παρέμεινε αμετανόητος και συνέχισε να χυδαιολογεί», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Με αφορμή το χθεσινό περιστατικό θα θέλαμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον πρωθυπουργό: “κ. Μητσοτάκη είναι έκδηλος ο πανικός στον οποίο βρίσκεστε σαν κυβέρνηση μπροστά στην αναπόφευκτη αποκαθήλωση σας. Επιθέσεις τέτοιου είδους το κάνουν ακόμα πιο εμφανές. Προσπαθήστε τουλάχιστον να κρατήσετε μια πολιτική αξιοπρέπεια. Όση σας έχει απομείνει», καταλήγουν από την Κουμουνδούρου.

Μακάριος Λαζαρίδης: «Ιδού οι χυδαιότητες ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της Νέας Δημοκρατίας»

«Το ότι το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καλές σχέσεις με την αλήθεια είναι γνωστό τοις πάσι. Αλλά το να κάνουν το ‘άσπρο μαύρο' και να θέλουν να διαβάλλουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ενώ έχουν ‘λερωμένη τη φωλιά τους', πάει πολύ», δήλωσε ο Μακάριος Λαζαρίδης.

Ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ πρόσθεσε τα εξής:

«Εν προκειμένω, με ανακοινώσεις τους, τα δύο κόμματα μου επιτίθενται επειδή, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής μου, απλά είπα την αλήθεια: Ότι το ΠΑΣΟΚ και ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ την τετραετία 2019-2023 κατηγορούσαν την Νέα Δημοκρατία ακόμη και ως ‘παιδεραστές'.

Επειδή μάλλον υπάρχει επιλεκτική μνήμη, θυμίζω ενδεικτικά:

  • Γεωργία Γεννιά, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Στις 9 Οκτωβρίου 2022, έκανε ανάρτηση με το χυδαίο Hushtag ‘'#παιδεραστές #άριστοι #νδ. Η κυρία Γεννιά εμφανίζεται τον Οκτώβριο του 2023 αγκαλιά με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, στην εκδήλωση που οργάνωσε με πρώην στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προς τιμήν του κ. Ανδρουλάκη (επισυνάπτεται σχετικό link με φωτογραφίες).
  • Χάρης Μαμουλάκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Στις 12 Οκτωβρίου 2022 αναπαρήγαγε στον λογαριασμό του στο TikTok το Hushtag «#νδ_παιδεραστές».
  • Μάριος Κάτσης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Στις 4 Απριλίου 2023, με ανάρτησή του, κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας, ανάμεσα στα άλλα, ότι ‘«ξεπλένουν σεξισμό οι φίλοι παιδοβιαστών».
  • Γιώργος Τσίπρας, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ. Στις 13 Οκτωβρίου 2022, σε τηλεοπτική του συνέντευξη και συνομιλώντας με Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε: «Όταν βρίσκουμε πολλούς παιδεραστές σε ένα κόμμα, μάλλον έχει πρόβλημα η ηθική αυτού του κόμματος».

Αν νομίζουν ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ ότι θα συνεχίσουν να μας κατηγορούν ακόμη και ως ‘'δολοφόνους'', εκμεταλλευόμενοι μια ανείπωτη εθνική τραγωδία και εμείς απλώς θα τους κοιτάμε, κάνουν μεγάλο λάθος.

Είμαστε εδώ για να τους θυμίζουμε τα αίσχη και τις χυδαιότητές τους απέναντι στην μεγάλη φιλελεύθερη, δημοκρατική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας.

Καταλαβαίνω, όμως, ότι η αλήθεια πονάει, όσο και να μην αρέσει σε κάποιους.

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ επιμένουν στην δηλητηριώδη τοξικότητα του πολιτικού βίου.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR